Nová mega: Ve znamení Halo Wars

Tento týden se shromáždily hlavně upoutávky na připravované tituly, mezi nimiž září Halo Wars a s touto hrou spojená prezentace soundtrcků na Xbox Live! Nesmíme však zapomínat ani na Command and Conquer 3, Overlord, Ovrdose, Lair, nebo třeba Mercenaries 2.
Download týdne:
 
velikost: 130 MB
 
velikost: 35 MB
 
   
 

Která hra dokáře přinutit hudebníky, aby udělali remix vlastní skladby? Řeč je o HALO Wars, strategii od tvůrců Age of Empire. Hra je určena  pro platformu Xbox360. Vašim úkolem ve hře je vést skupinu „Spirit of Fire“ do boje proti mocnému nepříteli Convenantovi. Podívejte se sami, jak to vypadá, když na poli není jen jeden Master Chief.

Video:
 
velikost: 70 MB
 

 

Těm z vás, kteří nemají nejmenší ponětí o co se jedná doporučím, aby se ve vzpomínkách vrátili o pár let na zpět, kdy byly na vrcholu popularity autíčka, jež se díky několika naučeným pohybům proměnila v bojové roboty. Toho se už minulý rok chytil americký režisér Michael Bay, jenž nás tak postaví před situaci, kdy se Země dostala pod útok těchto futuristických dopravních prostředků.
 
velikost: 16 MB
 
Upoutávka na předělávku stealth akce Splinter Cell: Double Agent na mobilní telefony.
 
velikost: 40 MB
 
Upoutávka předvádějící hru Penny Arcade: Principle of Darkness a vaše možnosti vytvořit si vlastního herního hrdinu.
 
velikost: 30 MB
 

  

Chtěli jste někdy být zlí a mocní zároveň? Prahnete po zábavě, která bavila hráče u Dungeon Keepera? Pokud jste na tyto dvě otázky odpověděli ano, pak právě pro vás bude správná volba připravovaný titul Overlord od tvůrčího týmu Triumph Studios. Ve hře se zhostíte role postavičky, která je po probuzení ze staletého spánku pod sutinami kouzelnické věže považována za Overlorda - pána moci a zla. Tomu oddaně slouží tlupa skřetích pmocníků a je jen na vás, jak si s novou rolí a se skřety po ruce poradíte v této humorem nabité akční hře. Více informací se můžete dočíst v našem preview. Tentokráte si můžete stáhnout upoutávku, v níž uvidíte, jak tokový pán podzemí ková své zbraně - za pomocí svých poddaných.
 
velikost: 25 MB
 
velikost: 100 MB
 
Pětiminutový průvodce roznými novinkami hlavně z tvorby týmů pro simulaci amerického fotbalu NCAA 08 Football.
 
velikost: 40 MB
  
 
Je libo zničit libovolnou překážku, kterou vám autoři postavili do cesty, ať už je to nepřátelský bunkr, nebo špatně situovaný dům? Libujete si ve zběsilé akci? Pro vás by mělo být pokračování titulu Mercenaries, kde se vám prý podobných možností dostane. Pokud chcete vědět více, je zde naše preview.
 
velikost: 50 MB

  

Zhostíte se role dračího jezdce v akční podívané, kterou si užijeme jak ve vzduchu, tak i na zemi. Budeme si vychutnávat souboje s jinými dračími jezdci nebo drtit nepřátelské armády vším, co nám drak nabídne (ohnivý dech, zuby, drápy). To vše v nádherné grafice, kterou můžete posoudit v upoutávce.
 
velikost: 50 MB
 
Střílečka Hour of Victory vás zavede do druhé světové války. V zápiscích vývojářů se můžete podívat na komentovanou ukázku multiplayeru této akční hry.
 
velikost: 70 MB
 

  

 
V minulém vydání jsme vám přinesli první zápisky vývojářů počítačové verze střílečky Ghost Recon: Advanced Warfighter 2. Pokud chcete vědět, co o svojí hře tvrdí tvůrci, stačí se podívat do jejich vývojářských deníků.
 
velikost: 5 MB
 
Akční hra Dragon Blade pro Nintendo Wii by měla plně využít potenciálu ovládání této konzole a hráčům poskytnout možnost provádět s plamenným mečem taková kouzla, jaká mohou vidět v ukázce.
 
velikost: 16 MB
 
Titul Zoufalé manželky se dostává i na mobilní telefony. Pokud jste příznivci tohoto seriálu, je pro vás nutností vidět aspoň jak se autoři rozhodli hru přepracovat.
 
velikost: 45 MB
 
Po vydání třetího dílu populární FPS Call of Duty zavládly spekulace. Kam teď? Co dalšího hráčům nabídnout a vyhnout se přitom osočení z prachsprostého ždímání peněz? Nedávno oznámené Modern Warfare nám naštěstí dalo víc než uspokojivou odpověď. Sami se můžete podívat na ukýázku hraní z pre-alpha verze hry, nebo si třeba přečíst naše preview.
 
velikost: 120 MB
 
  
 
Prostřednictvím služby Xbox Live Marketplace je možno si pro strategii Command and Conquer: Tiberium Wars přikoupit různé mapy. Abyste ale nekupovali zajíce v pytli, přepravili autoři jejich přehled s komentáři.
 
velikost: 25 MB
 
Hudební hry jsou v kurzu už od představení Singstar, tentokráte se do proudu hudby rozhodla vstoupit společnost Electronic Arts. Sami se můžete podívat, jak se dá ve hře Boogie tvořit vaše alter-ego.
Další článek: World in Conflict dorazí i na Xbox 360

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,