Nová mega: Zabijácké Metro budoucnosti

Nový týden přinesl nastínění příběhu slibné akce Metro 2033, další sexy postavu z Mass Effect 2, úžasný anglický trailer Final Fantasy XIII a další.

Metro 2033 - příběh

Délka: 02:50 min

Tvůrčí studio 4A Games zveřejnilo již druhý trailer z nadcházející akce Metro 2033. Hra
se bude odehrávat ve stanicích metra, v nichž přeživší nebudou bojovat pouze s nedostatkem
jídla a pitné vody, ale také s nejrůznějšími mutanty a samozřejmě lidmi, co se nedokážou nebo spíš nechtějí přizpůsobit zavedeným pravidlům.

Distributorská společnost CD Projekt se dokonce nechala slyšet, že první dojmy z Metro 2033 doprovází překvapivě atmosférický mix Stalkera a Fearu, ale uvidí se, co přinesou další úrovně, dle seznamu jich je požehnaně.

VIDEO: 2556 'Metro 2033 - příběh'


 

Naughty Bear - trailer
Délka: 01:26 min

Star Trek Online - Klingon trailer
Délka: 00:53 min

Sonic & Sega All-Stars Racing - závodní stroje


Transformers: War for Cybertron - trailer

Délka: 02:14 min

Tvůrčí studio High Moon po teaser traileru, několika informacích a zajímavé galerii z Transformers: War for Cybertron, zveřejnilo druhý trailer, který tentokrát nabízí mnohem delší a na oko hezčí výlet do nekonečné války mezi hodnými Autoboty a ošklivými, ale o to silnějšími, Decepticony. Singleplayerová část samozřejmě nabídne možnost hrát za obě zmíněné strany. U Autobotů se budete snažit zachránit vaší domovskou planetu před destrukcí, a s druhým týmem vás čeká dlouhá cesta za mocí a vládou
nad celým vesmírem.

VIDEO: 2568 'Transformers: War for Cybertron - trailer'


 

LEGO Universe - CES 2010 trailer
Délka: 02:11 min

Bayonetta - launch trailer
Délka: 01:54 min

Scrap Metal - CES 2010 trailer
Délka: 01:33 min


 

Mass Effect 2 - Miranda trailer

Délka: 00:39 min

Bioware odkrývá dalšího člena Shepardova týmů. Tentokrát sexy kočku a zároveň velkou bojovnici Mirandu. Tu si budete muset v Mass Effect 2 získat, aby vám důvěřovala a bez předsudku s vámi spolupracovala.

Mass Effect 2 se začne v regálech obchodů hřát nebo spíš mrznout už od 29. ledna letošního roku, a to pro PC a Xbox 360.

VIDEO: 2555 'Mass Effect 2 - Miranda trailer'

Final Fantasy XIII - anglický trailer 2

Délka: 04:32 min

V Japonsku si zatím poslední díl kultovní série Final Fantasy XIII už měsíc užívají, my si čekání na 9. březen, datum vydání v Evropě, můžeme zkrátit alespoň novým spektakulárním trailerem. Jedná se o anglickou verzi předvánočního traileru, takže si můžete poslechnout anglické hlasy a ústřední píseň západních verzí hry, kterou nazpívala vítězka britské verze Xfactor – Leona Lewis.

VIDEO: 2564 'Final Fantasy XIII - anglický trailer'

Váš názor Další článek: Zaplaťte si Star Trek Online do konce života

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,