Nová mega: závodní horečka zdarma

Přijďte hájit barvy České republiky v plné verzi Trackmanie Nations Forever. Nebo si můžete vyzkoušet další díl Sama a Maxe, podívat se na hromadu upoutávek, třeba na Warhammer: Battle March i Online, Halo 3, GTA IV, Grid a mnohé další.
Download týdne:
 
velikost: 500 MB

  

Nová Trackmania Nations Forever je k dispozici pro všechny hráče zdarma ke stažení a online hraní. Přijďte hájit barvy České republiky v šílených závodech i vy.
 
Demoverze:
 
velikost: 170 MB
 
Demoverze další epizody druhé série adventur se Samem a Maxem.
 
Video:
 
velikost: 55 MB
 
Warhammer je svět válek, kde lidský život je jen plamen svíčky v bouři zášti a zabíjení. Nastal temný věk, čas krve, kdy silní vládnou slabým. Je to věk dobyvatelů, čarodějů a hrdinů. A nyní přišla doba, kdy se do boje můžete zapojit i vy. Třeba v rozšíření pro Warhammer: Mark of Chaos, zvaném Battlemarch.
 
velikost: 22 MB
 
  
 
velikost: 7 MB
 
velikost: 91 MB
  
I když na World in Conflict pro PC stále čekáme, hráči na konzolích se již můžou tešit na pokračování v podobě rozšíření Soviet Assault.
 
velikost: 44 MB
  
 
Po řadě odkladů se přiblížil další možný termín vydání MMORPG ze světa Warhammer, světa, kde je jen válka. Podívali jsme se tedy blíže na chystané novinky a zabrousili mezi přednosti, díky kterým by měla být hra úspěšná. Takhle začíná naše nedávné preview, ke kterému si můžete nyní pustit i ukázku hraní z betaverze.
 
velikost: 9 MB
 
velikost: 12 MB
 
velikost: 60 MB
 
velikost: 60 MB
 
velikost: 22 MB
 
velikost: 69 MB
 
Hra samotná přitom nabízí rozlehlý fantasy svět, na nějž budete nahlížet z pohledu první osoby, což jasně určuje i způsob vedení boje, který by se měl díky tomu stát mnohem dynamičtějším. Užít si ho přitom budete moci naprosto kdekoliv. Tvůrci totiž zavrhli rozčlenění na „bezpečné“ a PvP zóny! Kdekoliv budete, můžete zaútočit na vám nesympatického hráče, stejně jako on může zaútočit na vás.
 
velikost: 31 MB
  
 
velikost: 95 MB
 

  

Superhrdinů není nikdy dost! Tímto heslem se očividně řídila i společnost Sega, když oznámila, že se dohodla s komikovým nakladatelstvím Marvel na stvoření elektronické podoby Iron Mana, který se mimo jiné chystá dobýt rovněž plátna kin (Tonyho Starka alias Iron Mana by si měl zahrát Robert Downey Jr.). A jelikož je vydání hry naplánováno už na 2. května, začínají tvůrci krmit natěšené hráče kvalitními screenshoty v odměřených dávkách a svými poznatky z tvorby.
 
velikost: 290 MB

  

Po některých hrách pár týdnů od vydání ani pes neštěkne. Ovšem existují i klenoty, které se vpálí do srdcí hráčů na věčnost. Jedna taková spálenina má tvar prstence. Halo 3 dorazilo, víc netřeba dodávat. Takhle začíná naše recenze, kterou si můžete číst při sledování toho, co všechno jde dělat v Halo 3 s editorem map.
 
velikost: 4 MB

  

velikost: 8 MB
 
Rockstar Games je známá značka. I když se najdou tituly z jejich dílen, které nejsou kontroverzní, většinou je kolem jejich her slušný povyk. Dovolují si totiž parodovat skutečnost s úžasnou vtipností, která se může parodovaných dotknout. Ostatně, podívejte se, kam zamíří GTA4 v našem preview, nebo na dostatečně parodickou upoutávku.
 
velikost: 26 MB

  

Jsou zde závodní hry, které nás baví díky svému volnému pojetí závodů. Mačkání plechů a tříštění skla je v nich povinnou součástí řidičské dovednosti. V tomto ohledu nás uspokojila série FlatOut. Pak zde jsou hyper-realistické simulátory jako Richard Burns Rally, kde se každá chybka tvrdě trestá. GRID má mít kousek od každého.
 
velikost: 23 MB
 
velikost: 350 MB
 
  
 
První datadisk pro strategii Tiberium Wars slibuje slušnou řádku novinek. Ať už se jedná o rozsáhlou kampaň spojující a prodlužující děj předchozích dílů, celoplanetární obsazování území, nebo třeba subtrakce a nové mise pro multiplayer. Náš článek vám osvětlí, jak se povedlo takovýto koktejl novinek namíchat a generálská škola z dílen tvůrců hry zase jak hru hrát.
 
velikost: 4 MB
Váš názor Další článek: Galerie: Grand Theft Auto IV

Témata článku: , , , , , , , , ,