Nová mega: Zkuste si Quake

I když už uplynula nějaká ta chvíle od vydání akční hry Quake 4, id Software se rozhodli až nyní uvolnit demoverzi hry více hráčů. Dále si můžete vyzkoušet pátý díl Harry Pottera, nebo si vybrat z upoutávek, třeba Shadowrun, Rainbow Six: Vegas, Motorstorm, nebo Darkness.
Download týdne:
 
velikost: 250 MB
 

  

 
Pokud jste ještě nějakou náhodou nedostali do rukou střílečku Quake 4, máte nyní možnost vyzkoušet si ji v demoverzi. Jediným problémem může být, že se jedná o ukázku pro více hráčů, kteří všichni musejí mít tuto demoverzi, s plnou verzí se nespojíte. Při rozmýšlení vám pak může pomoci i naše rozsáhlá recenze.
 
Demoverze:
 
velikost: 410 MB

  

Pokud chcete zabloudit do Bradavic, nebo Hogwarts v originále, můžete si v demoverzi kousek této slavné kouzelnické školy vyzkoušet. Uvidíte, jak si Harry i ostatní povedou proti znovuzrozenému Vy-víte-komu v pátém díle hry podle filmu na motivy knihy.
 
Video:
 
velikost: 70 MB
 
Pouličních závodů není nikdy dost. To si zřejmě řekli i tvůrci Wangan Midnight a rozhodli se vás přesunout do japonské metropole v noci, kdy po ulicích jezdí zejména vytuzená auta a v nich ti nejostřejší závodníci.
 
velikost: 18 MB

  

 
S létem se šikne osvěžení a to by mohla přinést i hra podle stejnojmenného filmu Surf Up. Budete v ní mít za úkol na vlnách předvádět se svým prknem ty nejšílenější triky a přitom se snad i bavit.
 
velikost: 120 MB
 

  

 
Autoři sami označují hru jako akční RPG, ovšem podle tohoto klíče do stejné škatulky spadá i Counter-Strike. Shadowrun bude totiž také orientován hlavně na hru více hráčů, v jednom si užijete tak možná tréninku a hry proti botům. Na druhou stranu se budou jednotlivé strany boje, v tomto případě rasy, výrazněji lišit co do schopností a vlastností, tak i ve vybavení, které mohou používat. V upoutávce uvidíte, jak magie hýbe znovu probuzeným světem a pokud očekáváte více informací, máme zde samozřejmě i preview.
 
velikost: 5 MB
 
Film Ratatouille by měl pojednávat o gurmánském myšákovi s velkým snem. Chce se stát šéfkuchařem v některé z vyhlášených francouzských restaurací. Bohužel mu v tom ale vadí rasové předsudky, které mají lidé vůči myším v kuchyni. Hra na motivy tohoto filmu pak přijde brzy do obchodů, jak můžete vidět v ukázce.
 
velikost: 35 MB
 

  

 
Neděste se z úvodu, nespletl jsem si upoutávku na Rainbow Six s nějakým erotickým videem. To se jen tvůrci snaží vás nalákat do města hříchů, tentokrát ve verzi pro PS3. Pokud vás hraní zaujme, můžete si přečíst naši recenzi na PC verzi.
 
velikost: 35 MB
 
Dokážete si představit simulátor rychlovlaku? Společnost Sony představila v upoutávce vývoj hry Railfan, v níž budete moci ovládat rychlovlaky Tajwanských železnic.
 
velikost: 3 MB
 
Hraní prý není zábavou pro ženy, ale jednou z her, které by toto měly změnit (po boku se sérií The Sims), by mohla být Project Fashion. V upoutávce se můžete podívat, jak je ve hře možno vyfotit vámi vytvořené kostýmy.
 
velikost: 4 MB
 
Hra podle stejnojmenného filmu. Tím by teoreticky mělo být řečeno vše, co potřebujete o Pirátech z Karibiku znát. Protože u nás se nejspíše v televizích neobjeví reklamní spot na tuto hru, můžete si jej užít alespoň na našich stránkách.
 
velikost: 50 MB

  

 
Vítejte v Monument Valley. Při vstupu si nezapomeňte koupit lístek na náš festival drsné hudby, odvážných jezdců a rychlých kol. A taky bahna. Pokud máte odvahu, usednětě sami za volant či za řídítka a zúčastněte se jízdy svého života. Upoutávka vás přenese do světa stažitelných rozšíření, pokud chcete, přidám zdarma i odkaz na recenzi.
 
velikost: 12 MB
 
Joan de Arc je klasické RPG se vším všudy, jen situované do doby stoleté války. Na vaší PSP si můžete vyzkoušet lehce pozměnit historii, jak ostatně uvidíte v upoutávce.
 
velikost: 20 MB
 

  

Ve hře zavítáte do podivuhodného světa zvířat, kde se strhl nelítostný souboj o právě uvolněný královský trůn, když byl lev nucen rezignovat. Do rukou se vám dostane vámi zvolený zástupce z říše zvířat, jehož zájmy se pokusíte hájit. Určitě nemusíme dodávat, že se budete soustředit především na získání trůnu.

 
velikost: 9 MB
 

  

Zde budete prožívat příběh svého avatara za jedno ze šesti povolání (gladiator, soldier, rogue, scout, priest či mystic), kterého pozorují samotní bohové a je jen na vás, které božstvo si svými splněnými úkoly, akcemi a milodary nakloníte na svoji stranu. Pod ostří meče či účinky kouzel se do cesty připletou známé potvory jako chiméry, hydry, kyklopové nebo bájný phoenix. Více už se dozvíte v našem preview.

 
velikost: 4 MB
 

  

Tento nepřímý pokračovatel série Colin McRae Rally se rozhodl rozšířit své pole působnosti i na širší spektrum vozidel, se kterými bude možno závodit. Upoutávka vám část z nich ukáže v akci.

 
velikost: 25 MB
 
  
 
Akční hra Darkness pro Xbox 360 je žhavým hitem tohoto čísla OXM, pokud však ale stále netušíte, o co se jedná, upoutávka vám temnotu předvede v plné míře, nebo je zde naše preview.
 
velikost: 25 MB
 
Akční hra Dark Messiah of Might and Magic se dočká svého pokračování na konzoli Xbox 360 a vy se můžete klidně podívat, jak si jej tvůrci představují.
 
velikost: 16 MB
 
Po vydání třetího dílu populární FPS Call of Duty zavládly spekulace. Kam teď? Co dalšího hráčům nabídnout a vyhnout se přitom osočení z prachsprostého ždímání peněz? Nedávno oznámené Modern Warfare nám naštěstí dalo víc než uspokojivou odpověď. Sami se můžete podívat na ukýázku hraní z pre-alpha verze hry, nebo si třeba přečíst naše preview.
 
Modifikace
 
velikost: 7 MB
 
velikost: 3 MB
 
velikost: 7 MB
 
velikost: 1,68 GB
 
velikost: 1,2 MB
Váš názor Další článek: Galerie: Dark Sector

Témata článku: , , , , , , , , , , ,