Nová modifikace přidá do Battlefrontu 2 internetový hit Baby Yoda

Rozkošná postavička si v poslední době je schopná najít cestu opravdu kamkoliv.

Fanoušci seriálu The Mandalorian a milovníci Star Wars, kterým učarovala roztomilá postavička připomínající mistra Yodu se teď mohou radovat. Do Star Wars: Battlefront 2 totiž malý zelenáč míří díky čerstvé modifikaci od autora, který si přezdívá Nanobuds. Pokud jste celou záležitost doposud nepostřehli, nejde o skutečného Yodu, ale i sami autoři uznávají, že je v pořádku takto postavu ze seriálu nazývat.

Nanobuds na úpravě pro hru ještě stále pracuje, ale už nyní zveřejnil první screenshoty svojí práce a jak se můžete přesvědčit, vypadá opravdu věrně svojí předloze. Má ale zároveň i něco málo ze skutečného Yody. Modifikace zatím není ke stažení, ale na jejího autora je zjevně spoleh, protože za sebou už nějakou tu práci na Battlefrontu 2 má a pokud ho tak budete sledovat, určitě se svého Baby Yody dočkáte.

n1b5iy1zm9141.png

Pokud byste radši něco oficiálního, máme pro vás také jednu ne úplně příjemnou zprávu. EA totiž nemá v plánu do Battlefrontu 2 přidávat žádný obsah spojený se Star Wars Jedi: Fallen Order. Cala Kestise se tak zatím zřejmě nedočkáme, pokud se na jeho zasazení do Battlefrontu nevrhne opět někdo z moderů. Chybí některá postava světa Star Wars v Battlefrontu 2 vám?

Váš názor Další článek: Venku jsou první reakce na netflixového Zaklínače, Henry Cavill zazářil

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,