Nová verze modu NaturalVision pro GTA 5 dělá ze hry grafický skvost

Grafických modifikací je hodně, ale NaturalVision jasně vede!

Co si budeme povídat, Grand Theft Auto 5 je z hlediska modifikací takřka nekonečná hra. Velmi populární je u grafikých moderů, kteří takřka každý měsíc přináší nějaké nové kousky, případně inovují ty stávající. Hra se tak díky tomu stále více blíží realitě a mnozí už dosáhli hodně solidních výsledků. 

Jednou z nejlepších modifikací pro tuto hru je NaturalVision Remastered, která se vyznačuje špičkovou prací se světlem a stíny, věrohodným podáním barev a celou plejádou různých detailů, které opravdu přetvoří Los Santos k nepoznání. Tvůrce modifikace nedávno vydal aktualizaci, na kterou se nyní opravdu vyplatí zaostřit. 

Jedná se pravděpodobně o jeden z posledních updatů, než se autor přesune k Red Dead Redemption 2 (pokud tedy na PC vyjde) a změn je opravdu dostatek. Ostatně, přesvědčte se v naší nové galerii. No nevypadá to parádně?

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (4) Další článek: Fotografové vyrazili do Washingtonu, The Division 2 má úžasné výhledy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,