Nová videa z erotických Singles a akčních Lagsters

Aktuálně se na internetu vyrojily dvě herní videoukázky, které stojí za pozornost.

První z nich je tříminutová ukázka z německého erotického klonu The Sims jménem Singles. Překvapuje jak detailností modelů postav, tak i některých lechtivých scén. Takovouhle hru by snad ani nikde jinde než v Německu vymyslet nemohli.

   

Narozdíl od The Sims 2 titul Singles nabídne větší důraz na samotné vztahy mezi lidmi, lépe řečeno mezi dvojicí vybraných jedinců. Ty budete muset dát dohromady. A když říkám dohromady, tak nejen po citové, ale také... řekněme fyziologické stránce. Těšit se tak můžete na mnohé lechtivé scény, které ve 3D pravděpodobně zaujmou nejednoho počítačového hráče.

Download (trailer, 38 MB): Doupě

Druhé video, po stránce akčnosti s tím ze Singles srovnatelné, pochází od ukrajinské společnosti Boolat Games, která chystá závodní arkádu Lagsters.

     

Narozdíl od klasických Wacky Wheelsv Lagsters nezávodíte v otevřených prostorech, nýbrž roztodivných tunelech, kde na vás může číhat nejedno nebezpečí. Navíc uvnitř panují tak trochu odlišné gravitační podmínky, pročež se zde letecká akrobacie stává více či méně milou skutečností. Celkem je k dispozici 32 tratí rozdělených do čtyř velkých šampionátů. Vyjma singleplayerového řádění je k dispozici také hra pro více hráčů, díky čemuž dostávají Lagsters zcela nový rozměr množného zápolení, což byla alespoň u starých dobrých klasik záruka úspěchu.

Download (trailer, 8 MB): Doupě

Související informace (Singles: Flirt Up Your Life):
Homepage hry: http://www.singles-the-game.com
Výrobce hry: RotoBee
Distributor hry: Koch Media
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: již vyšlo

Související informace (Lagsters):
Homepage hry: http://www.boolatgames.com/LAGSTERS/
Výrobce hry: Boolat Games
Distributor hry: Noviy Disk
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: zima 2004

Zdroj: Gamershell

Váš názor Další článek: Recenze: The Road To Baghdad – válka v Iráku jako RTS

Témata článku: , ,