Nová VR hra Boneworks ukazuje slibnou budoucnost virtuální reality

Kdo říkal, že virtuální realita nemá co nabídnout?

Virtuální realita je ošemetným tématem. Nabízí obrovské možnosti využití, avšak žádné studio prozatím nevytvořilo hru, která by tyto možnosti opravdu předvedla. Studio Stress Level Zero, kteří už se v této branži předvedli dvěma skvělými VR tituly, nyní odhalují svůj zbrusu nový projekt. 

Ten nese název Boneworks a mělo by jít o vysoce sofistikovanou FPS střílečku, ve které bude hrát fyzika velmi důležitou roli. Velmi viditelnou inspirací se rozhodně jevila střílečka Half-Life. I zde budete pracovat s mnoha objekty v prostředí, ať už jde o fyzikální puzzle či zbraně. Také mnohé činnosti, ať už výskoky či rychlý pohyb, budou mít svou realistickou váhu, setrvačnost a rychlost, čemuž můžete přizpůsobit svůj herní styl. 

Díky nejnovější technologii budou vaše ruce s ovladači interagovat s okolním světem a předměty jako nikdy předtím. Můžete nepřítele chytit, praštit, zahodit, podržet, celá řada zbraní pak zaručí, že si masakrování nepřátel také náležitě užijete. V mnohém je hra také prezentací budoucích možností a technologií virtuální reality. 

Boneworks vyjde někdy v letošním roce pro Oculus Rift, Steam VR a headsety Windows Mixed Reality. 

Váš názor Další článek: Anthem majitelům PS4 vypíná konzole, EA problém aktivně řeší

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,