Nová zvuková karta od S3

Do oblíbené řady 3D zvukových karet Monster Sound od firmy S3 přibyl další model, tentokrát s názvem MX400. Uvidíme, jak si povede v konkurenci levných Soundblasterů.

Firma S3 ohlásila nejnovější přírůstek do množiny svých zvukových karet – Monster Sound MX400. Karta je vybavena procesorem Canyon3D od firmy ESS Technology, který umožňuje umísťovat zdroj zvuku horizontálně i vertikálně, používat až 32 hardwarových hlasů DirectSound a zapojit čtyři reproduktory pro docílení skutečného kvadrofonního poslechu. Ti, co chtějí vychutnávat kino v domácím prostředí, budou jistě potěšeni podporou Dolby Digital zahrnující výstup S/PDIF pro přehrávání DVD na PC.

Hudební entuziasté mají pro své skladby k dispozici vlnovou tabulku s 320 nástroji. Co se týče prostorového zvuku ve hrách, karta podporuje standardy DirectSound3D, A3D 1.0, EAX 1.0 a 2.0 a I3D level 2.

K maloobchodní verzi karty jsou přibaleny hry Slave Zero a Test Drive: Off Road 2, hudební programy Mixman Studio FX a Yamaha Soft Synthesizer S-YXG50 a různé přehrávače, např. RioPort Audio Manager, AudioCatalyst, Liquid Player, Zoran’s Soft DVD nebo Vorton’s Soft Karaoke.

Monster Sound MX400 by měl být na americkém trhu v listopadu s cenou pohybující se kolem sta dolarů.

Váš názor Další článek: GeForce 256 v kartě Creative 3D Blaster Annihilator

Témata článku: , , , , , ,