Nové Doupě 21 – FIFA, 2 plné hry a nový design!

Časopis Doupě nestagnuje, ale stále se mění a zlepšuje. Po prázdninách přichází zářijové číslo se zcela novým designem, novými rubrikami i vylepšením těch starých. Dvě plné hry, velké téma o tom, co můžete a nemůžete kopírovat, recenze FIFA 07, Flatout 2 či El Matador a DVD nabité demoverzemi!
Kapitoly článku

Srpen jsme nepromrhali (jen) na dovolených, letních oslavách a nadáváním, jak moc horké/studené počasí nám rosničky předpověděly. Mnohem déle jsme se soustředili na zlepšení Doupěte. A to jak po stránce obsahové, tak grafické. Výsledkem je jedenadvacáté číslo, které bude už zítra k dostání na stáncích (předplatitelé jej jako obvykle dostanou o den dřív).

Doupě je nejlevnější magazín na trhu – prodává se za 39,90/99,90 Kč!

Grafickou stránku můžete sami zhodnotit podle přiložených ukázek, takže co nového najdete uvnitř? Změny se nejvíce dotkly Bonus Zone, do níž přibylo několik nových rubrik. Zvýšili jsme prostor pro skvělé, avšak již vydané tituly. Nechceme a nebudeme končit zpravodajství o hře recenzí, o zajímavých hrách se dočtete v hitparádách a různých žebříčcích, představíme vám je i v Hráčově rádci nebo nově Rozšířeném zážitku! V září vám poradíme, kde sehnat českou extraligu do NHL 06 či kam se obrátit pro reálné soupisky pro Pro Evolution Soccer 5.

21. Doupě však nabízí mnoho dalšího. Pojďme si nejzajímavější články představit v krátkém přehledu:

Střípky z Doupěte 21


Loading – Reportáž z Lipska!

E3 ve stávající podobě končí a žezlo největší herní akce pro „západní“ hráče se plynule přesunuje do Lipska. Potvrdila to letošní Games Convention? Rozhodně ano – přesvědčí vás o tom i naše velká reportáž s představením nejzajímavějších her.

 

 


Preview – Co čekat od Crysis

Nejočekávanější, nejnádhernější, nejtropičtější a také nejmrazivější akce se blíží. FPS od tvůrců Far Cry, která konečně představí všechny nápady tvůrců, jež se nevešly do jejich prvotiny. Jaká Crysis bude? Povíme vám ve velkém preview a na DVD představíme všechny videa ze hry!

 

Preview & První dojmy – Gears of War, Caesar IV

Vrací se král budovatelských strategií, nebo jde jen o snahu vyždímat maximum ze známého jména? Hráli jsme preview verzi Caesara 4 a povíme vám, jak na nás působí. Podívali jsme se také na zoubek dalším zajímavým projektům – Gears of War, Need for Speed: Carbon či God of War 2.

 


Velké téma: Kopírujte, ale legálně! (aneb Jak se nestát pirátem)

Nedávno se změnil autorský zákon a s ním přišlo mnoho změn nejen do oblasti kopírování, ale obecně používání softwaru. Co všechno si může uživatel dovolit? Má právo na záložní kopii? Je trestné použití DC++ sítí a torrentů? Dozvíte se jedině v našem velkém odborném článku!

 


Recenze: FIFA 07 s českým komentářem!

Revoluční FIFA je tu. Bohužel revoluční nikoli next-gen zpracováním (které letos zůstane doménou dosud připravované Xbox 360 verze), ale „jen“ zařazením české jazykové verze včetně dabingu Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného. Dá se poslouchat? A jaká vůbec FIFA 07 je? Dozvíte se v první české recenzi!

 

 

Předplaťte si Doupě - získáte zdarma originální hru!

 

Recenze: El Matador – Brňák, který se učí španělsky

Zrecenzovali jsme rovněž i nejnovější českou akci od brněnských Plastic Reality Technologies. Demo se mnoha hráčům líbilo, přináší celá hra podobně nespoutaný a akční zážitek? Dozvíte se v naší velké recenzi!

 

Další recenze: Flatout 2, Reservoir Dogs…

I další hry se dostaly na naší hodnotící stupnici vysoko. Za všechny jmenujme třeba bláznivé závody Flatout 2, hru podle Tarantinova prvního snímku Reservoir Dogs, multiplayerové FEAR: Combat či The Ship.

  


Konzolové recenze: Kingdom Hearts 2 jsou tu!

Evropské verze Kingdom Hearts 2 a Digital Devil Sagy jsou tu, a tak jsme je pochopitelně podrobili našemu velkém zkoumání. Jaké jsou? Má Evropanovi co nabídnout RPG, v němž pobíhá s hrdiny Pirátů Karibiku vedle kačera Donalda?

  

Bonus Zone: velké změny

Bonusová část Doupěte získala k dobru nové rubriky. Mezi nimi najdete mimo jiné první neinternetový blog na světě, podrobnější přehled o hrách za hranicemi naší vlasti nebo třeba Rozšířený zážitek, který vám poví více o hrách, které zrovna hrajete! Tentokrát jsme se soustředili na sportovní hry.

  

 

Co si myslíte o novém designu Doupěte? Pište na dopisy@doupe.cz!

9 GB DVD: 2 plné hry – Another War CZ a FEAR Combat

Na stříbrný kotouč se tentokrát vešly dvě plné hry – jednak zajímavé RPG z druhé světové války Another War a také multiplayerová akce uvolněná zdarma – FEAR: Combat. Kromě toho nechybí ani bezkonkurenčně nejzajímavější demoverze léta Dark Messiah of Might and Magic nebo zvráceného Bad Day L.A.

Informace: Konec CD verze

V době, kdy se velikost průměrné demoverze přiblížila 1 GB, bohužel ztrácí své opodstatnění CD příloha časopisu. Proto jsme se ji rozhodli od tohoto čísla zrušit. Jelikož ji zároveň vyhledává naprosté minimum zákazníků, věříme, že tento krok nazarmoutí příliš mnoho čtenářů – nemá ovšem smysl jim každý měsíc servírovat obsah „druhého řádu“ vybíraný nikoli na základě kvality, ale velikosti příslušných souborů.

 

Další, říjnové Doupě vychází 18. října!

Témata článku: , , , , , , , , , , ,