Nové herní diskusní fórum GameForum Online

Dnešním dnem byl na Internetu zahájen provoz nového herního diskusního fóra GameForum Online. Není pochyb o tom, že "něco podobného na českém internetu chybělo". Diskuse o největších herních peckách, konzolích, počeštění her, herních časopisech a mnohém dalším! Pojďme se na to konec konců podívat sami.

Podstatou a jednou ze základních potřeb člověka je komunikovat - ať již každý den se živými spolupracovníky, kolegy, spolužáky, přáteli i rodinnými příslušníky, tak i dalšími osobami, mimo jiné prostřednictvím Internetu. Je nepochybné, že toto médium je ke komunikaci přímo stvořeno. Klasické chaty, speciální programy typu ICQ, ale také diskusní fóra, všude na těchto místech můžete vyjádřit svůj názor k aktuálním otázkám či si jen nezávazně popovídat o tom, co vás skutečně zajímá.

Význam her na českém Internetu rok co rok utěšeně roste, přesto zde lze jen stěží najít skutečné diskusní centrum, kde by všichni hráči mohli diskutovat o všem, co s hrami souvisí. To se však mění - dnešním dnem byl zahájen provoz serveru GameForum Online, které můžete najít na webové adrese http://www.gameforumonline.com a které je postaveno na populárním a kvalitním systému Invision Power, který byl kompletně počeštěn a graficky upraven.

Základní charakteristika a rysy diskusního fóra GameForum Online:

- několik základních kategorií a z toho plynoucí diskuse o PC titulech, herních konzolích, počeštění, herních magazínech, budoucnosti herního průmyslu a tak dále
- možnost vytvářet vlastní témata a také ankety o všem, co vás zajímá
- pro prohlížení a vytváření příspěvků není nutná registrace
- osobní pošta pro registrované členy
- nechybí ani poradna složená ze dvou sekcí, do které můžete přispívat s jakýmkoliv problémem týkajícím se her a hardwaru
- osobní asistent s informacemi o dění od vaší poslední návštěvy
- kalendář, do kterého lze umístit informace o zajímavém dění
- server nabízí zdarma k pronájmu prostor pro vlastní diskusní fórum, včetně možnosti moderovat příspěvky v této sekci (této možnosti mohou využít například herní fansite, které nemají vlastní fórum)

Těšíme se na vaši návštěvu stránek: http://www.gameforumonline.com

Diskuze (4) Další článek: Nové video z Enter The Matrix

Témata článku: , , , , , , , , , ,