Nové hry i na slabém počítači: Vyzkoušejte zdarma Geforce Now pro PC

Společnost Nvidia představuje konečně i na PC službu GeForce Now, která vám dovolí hrát i ty nejnovější hry na slabších počítačích.

 

GeForce Now složí ke hraní her na pomalých počítačích. Hry ve skutečnosti běží na výkonných serverech Nvidie a k vám domů přes internet proudí jen obraz vyrendrovaný na nejvyšší detaily. Již delší dobu tato služba funguje pro přehrávač Nvidia Shield Android TV, kde své hry musíte znovu kupovat, a také pro systém Apple MacOS X, kde můžete hrát hry z vaší Steam, nebo Uplay knihovny.

Nyní konečně Nvidia na CESu spustila betaverzi GeForce Now pro počítač s Windows. Přihlásíte se do své Steam knihovny a hry, které GeForce Now podporuje, můžete hrát přes internet i na slabém počítači bez výkonné grafické karty.

Nejdřív si musíte stoupnout do fronty a Nvidia vám dá vědět, až budete moci službu vyzkoušet. Služba bude podporovat i aktuální hitovky PlayerUnknown's BattlegroundsFortnite nebo Ark: Survival Evolved.

Freestyle 01.jpg

Podmínkou je alespoň Core i3, 4GB RAM a grafiku podporující DX9 (to zvládne i ta na procesoru). Rychlost připojení do internetu se doporučuje na úrovni 25 Mbit/s. Služba je v rámci testování zdarma a můžete hrát čtyři hodiny v kuse. V komerčním provozu samozřejmě můžete hrát libovolně dlouho, co vám finance dovolí. Na Macu se za GeForce Now platí 25 dolarů za dvacet hodin hraní, lze tedy očekávat podobnou cenovou politiku.

Diskuze (3) Další článek: Podívejte se na akčních 5 minut z týmovky Metal Gear Survive

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,