Nové hry na obzoru: Boříme tradice

Tradičně narazíme na fotbalovém hřišti tak možná na hráče a rozhodčí, Flitzer tam dostane i nahou fanynku * One Piece: Pirates Carnival nám představí šílené pirátské hry * Pokud chcete závodit v ulicích Paříže, počkejte si na Paris Chase

Flitzer

Platforma: PC, mobil
Žánr: akce
Výrobce: Handy Games
Vydavatel: Dtp
Homepage: není
Předpokládané datum vydání: květen 2006

Jak se blíží fotbalové mistrovství světa v Německu, přibývá pomalu her s fotbalovou tématikou. Ne všechny se však zabývají jen hráči, třeba Flitzer se zaměřuje na fanoušky. A to ne jen tak ledasjaké. Naši kolegové z Freeher by vám mohli potvrdit, že podobný nápad již zažili. Vtělíte se do role nahé fanynky, která se snaží utéct strážcům zákona a co nejdéle vydržet na hřišti. Hra původně vznikla jako volně šiřitelná flashová hříčka, která pak byla předělána do úspěšné hry pro mobilní telefony. A koloběh života se uzavírá, protože Dtp se rozhodli vydat tuto zvláštní zábavu za peníze i pro PC. Každému dle jeho gusta.

One Piece: Pirates Carnival

Platforma: PS2
Žánr: Sbírka her
Výrobce: Namco-Bandai (http://www.namcobandaigames.com/)
Vydavatel: Namco-Bandai (http://www.namcobandaigames.com/)
Homepage: Není
Předpokládané datum vydání: jaro 2006

Herní gigant, holding Namco-Bandai, slibuje desítky hodin zábavy pro více hráčů u PS2. Příčinou by měla být hra One Piece: Pirates` Carnival, která je navržena na základě stejnojmenného populárního comicsového seriálu. Vlastní hra bude údajně obsahovat na třicet hříček, které můžete hrát jak sami, tak i s přáteli, a soutěžit o titul krále pirátů. Čekat by vás měly roztodivné disciplíny, jako třeba boj na chůdách, soutěže v požírání koláčů, pirátský baseball, souboje v minovém poli a další. Uvidíme, jak se podaří autorům nalákat hráče u nás, kde je seriál v podstatě neznámý.

Paris Chase

Platforma: PC
Žánr: Pouliční závody
Vyrobce: Team 6 (http://www.team6-games.com/)
Vydavatel: Neznámý
Homepage: Není
Předpokládané datum vydání: Bude zveřejněno

  

Láká vás prohánět se nablýskanými automobily po reálných městech? Právě pro vás by měla být nová hra od Team 6 s jasným názvem Paris Chase. Jako vždy budete postupně šplhat po žebříčku od nejslabších vozů po nablýskané bouráky za miliony. Postupně se budete probíjet z jedné garážové stáje do další, významnější, která s sebou přinese širší nabídku pohybovadel. Těch by na vás mělo čekat přes třicet a nejedná se o žádné dětské hračky. Když k tomu připočteme ještě reálný model Paříže se všemi významnými památkami a zničitelným prostředím, máme se na co těšit. Autoři tvrdí, že k dispozici budou stovky různých tratí, uvidíme, zda si neukousli příliš velké sousto.

Váš názor Další článek: Jak vtipně nalákat na Black

Témata článku: , , , , , , , ,