Nové hry na obzoru: Brothers in Arms 3

Těsně před dokončením druhého dílu oznamuje Gearbox Software práce na třetím pokračování své válečné akce Brothers in Arms * Úspěšní Irrational Games naproti tomu chystají datadisk k SWAT 4 * A německý Ascaron připravuje druhé pokračování svého RPGčka Sacred

Sacred 2

Homepage: http://www.ascaron.com/
Výrobce: ASCARON Entertainment
Vydavatel: ASCARON Entertainment
Platforma: PC
Datum vydání: 2006

Vývojářská společnost Ascaron si na RPGčku Sacred udělala jméno i mezi fanoušky žánru RPG. Sice nešlo o nijak převratnou záležitost, navíc byla původní hra plná hmyzu, takže k ní vyšlo ohromné množství patchů, nicméně hra to byla dobrá, a tak se není co divit, že v plánu je pokračování. Projekt Sacred 2 nebude hotový dříve než v roce 2006 a měl by být postaven na zcela novém 3D enginu. Ten kromě jiného nabídne podporu tolik diskutovaných fyzikálních akcelerátorů společnosti AGEIA Technologies. Bližší podrobnosti bohužel zatím neznáme, Ascaron je ohledně svého nového titulu až nezvykle tajnůstkářský. Je velmi pravděpodobné, že příběh bude alespoň částečně navazovat na jedničku s tím, že hra opět nabídne několik různých hratelných postav. To jsou však již opravdu jen čiré spekulace, počkejme si raději na oficiální informace!

SWAT 4 datadisk

Homepage: http://www.swat4.com/
Výrobce: Irrational Games
Vydavatel: Vivendi Universal Games
Platforma: PC
Datum vydání: únor 2006

Úspěšní australští vývojáři z Irrational Games připravují datadisk k taktické akční hře SWAT 4. Ten by se měl tak trochu podobat dřívějším "boubelatým" patchům, které obsahovaly spoustu vylepšení pro SWAT 3. Nicméně, datadisk ke čtyřce má přinést především nový multiplayerový mód, balíček nových misí pro single i multiplayer (až pro 10 hráčů v režimu kooperativní hry), samozřejmostí je pak snůška nových zbraní a dalšího vybavení pro vaše svěřence. Městské bojůvky s nejrůznějšími typy zločinců budou obohaceny o nové prvky a herní podmínky, nové mise pro singleplayer navíc budou podmalovány zajímavou dějovou linií. K dispozici by měl být také editor misí.

  

Brothers in Arms 3

Homepage: http://www.brothersinarmsgame.com/
Výrobce: Gearbox Software
Vydavatel: Ubisoft (?)
Platforma: PC, next-gen konzole
Datum vydání: 2006/2007

Téměř souběžně s vydáním demoverze Brothers in Arms: Earned in Blood, tedy druhého dílu válečné 3D akce, se objevily informace o tom, že Gearbox Software začali pracovat na třetím pokračování! Oficiální oznámení má však přijít teprve během dneška na tzv. "Liberation Party", která se uskuteční právě dnes v Dallasu. Sejde se tam celá parta dallaských vývojářů, kromě jiných Ritual Entertainment, Nerve Software či Terminal Reality. Nicméně, zpět k samotné hře! Ta by již měla být určena také pro next-gen konzole, můžeme tedy očekávat zbrusu nový engine, ještě výraznější podporu multiplayeru a další zajímavé vychytávky. O podrobnostech vás budeme informovat v průběhu dne.

Váš názor Další článek: Zdvojnásobí se cena vývoje her?

Témata článku: , , , , , , ,