Nové hry na obzoru: Budoucnost je ve hvězdách

Dostane se závodní hra Race Driver 2006 pro PSP i k nám? * Pomůže třetí rozměr vesmírné strategii Star Trek: Legacy? * A co tahová obdoba Star Trek: Tactical Assault pro handheldy, jak se uchytí ona?

Race Driver 2006
Platforma: PSP
Žánr: Závodní
Výrobce: Sumo Digital
Vydavatel: Codemasters
Předpokládané datum vydání: Květen 2006

Závodní hře TOCA Race Driver 2 se dostane speciální reedice, která vyjde pouze v Americe pod názvem Race Driver 2006 pro handhled PSP. Oproti původní hře se hráči dočkají desítky nových tratí, která navýší počet okruhů nad šedesát. Nesmíme ale zapomenout ani na nová vozidla, se kterými se budete v šílených rychlostech po oněch tratích prohánět. Hra je sice oficiálně oznámena pouze pro americké hráče, ale je možné, že Codemasters změní své rozhodnutí a jednoho krásného dne se Race Driver 2006 dostane i do Evropy.

Star Trek: Legacy
Platforma: PC, Xbox 360
Žánr: Strategie
Výrobce: Mad Doc Software (http://www.maddocsoftware.com/)
Vydavatel: Bethesda Softworks (http://www.bethsoft.com/)
Předpokládané datum vydání: Q3 2006

Star Trek snad není třeba nikomu představovat. Seriály a filmy si získaly takové obliby, že se není co divit, když vývojáři na jejich motivy tvoří hry. Mad Doc Software se pokusí navázat na svoji úspěšnou sérii Star Trek Armada, tentokrát ale zvolí trochu jiné označení nového titulu. Star Trek: Legacy je strategie pro PC a Xbox 360, v níž se dostanete časově do všech sérií seriálu. Oproti Armadě se můžeme těšit na přechod do třetího rozměru, který je ve vesmíru klíčový. Hlavním lákadlem by potom měl být multiplayer, slibující jak malé potyčky, tak i ohromné intergalaktické války.

Star Trek: Tactical Assault
Platforma: PSP, Nintendo DS
Žánr: Strategie
Výrobce: Quicksilver Software (http://www.quicksilver.com/)
Vydavatel: Bethesda Softworks (http://www.bethsoft.com/)
Předpokládané datum vydání: září 2006

Druhou hrou na motivy smyšleného vesmíru Star Trek, kterou vám dnes představíme, bude Star Trek: Tactical Assault. Oproti verzím pro PC a Xbox 360 se u handheldů dočkáme tahového zpracování. A také na tvorbu byli pozváni vývojáři věci znalí, Quicksilver totiž stojí za hrami Conquest of the New World, nebo Master of Orion 3. Dočkáme se dvojice kampaní, jak za Federaci, tak za Klingony, které by se měly větvit a reagovat na vaše výsledky. Stejně jako u počítačového zpracování, i zde se nás pokusí tvůrci nalákat ke hře ve více hráčích.

Váš názor Další článek: Japonské žebříčky - 2. týden

Témata článku: , , , , ,