Nové hry na obzoru: Cvičme v rytme

Druhý díl destrukčních závodů Flatout se blíží * Hoopworld vás naučí trikům s kamarády * Vesmírné strategie ožijí v Sins of a Solar Empire * A nakonec si dáme remake Trackmania Original

Flatout 2

Platforma: PC, PS2, Xbox
Žánr: Destrukční závody
Výrobce: Bugbear
Vydavatel: VU Games (http://www.vugames.com/vug/)
Homepage: http://www.flatoutgame.com/
Předpokládané datum vydání: 2006

Milovníci destrukčních závodů si jistě nenechali ujít první díl Flatoutu, který byl u nás prodáván za příznivě nízké ceny. Dostatek různých způsobů, jak závodit a ničit přitom protivníky, zajistily práce na pokračování s klasickou číslovkou 2 za názvem. Dočkáme se ještě větší hladiny destrukce, která by měla být odměněna penězi navíc. A to nejen při ničení protivníků, ale i okolního prostředí, prostě na plný plyn do ničení.

HoopWorld

Platforma: PS3
Žánr: Triková soutěž
Výrobce: Steamline Studios
Vydavatel: Neznámý
Předpokládané datum vydání: Zatím není

Triková soutěž? Co to zase má být? Představte si hru, která by vynucovala týmovou spolupráci stejně, jak je tomu třeba u tanečních soutěží, kdy je potřeba skloubit jednotlivé prvky dohromady. A teď se přesuňte od jednoduchých figur k složitým trikům, jako je třeba běh po zdi, salta a podobné. Ve trojčlenném týmu budete bojovat proti třem živým soupeřům v tvorbě a kombinaci co možná nejlepších triků. Hra by se měla průběžně vyvíjet s její oblíbeností na Xbox 360 Live Arcade, takže se snad bude na co těšit.

Sins of a Solar Empire

Platforma: PC
Žánr: RTS
Výrobce: Ironclad Games
Vydavatel: Neznámý
Homepage: http://www.ironcladgames.com/sins/index.html
Předpokládané datum vydání: Zatím není

Žánr vesmírných strategií již nějakou tu dobu nedostal pořádnou injekci (Earth 2160 nepočítám, neboť se do vesmíru nedostanete), pomoci by měla hra Sins of a Solar Empire z dílen Ironclad Games. Měli bychom se údajně dočkat úchvatné grafiky na vlastním Iron Engine, která nám ukáže trojici bojujících ras. Budeme se starat nejen o bitvy ve volném kosmu, ale také ovládat výzkum a vývoj na hlavní lodi. Strategie bude silně orientovaná vstříc multiplayeru až pro deset hráčů. Pokud se Ironclad Games podaří najít distributora, můžeme hru očekávat již brzy.

   

   

Trackmania Original

Platforma: PC
Žánr: Bláznivé závody
Výrobce: Nadeo (http://www.nadeo.com/)
Vydavatel: Enlight Software (http://www.enlight.com/)
Předpokládané datum vydání: Zatím není

Na úplný konec si nechávám Trackmanii Original, protože se vlastně ani o novou hru nejedná. Dočkáme se totiž remake klasické Trackmanie do nového hávu, včetně datadisku Power Up! Můžeme se těšit na nové způsoby ježdění, tedy platform z Trackmania Sunrise a nového Stunts, ve kterém budete muset ukázat ty nejlepší triky. Milovníci vysokooktanového benzínu tak můžou zajásat, že se pro ně chystá zase spousta hodin zábavy, hlavně pokud se jedná o hru více hráčů u jednoho počítače.


Váš názor Další článek: Namco zbrojí na mobily

Témata článku: , , , , ,