Nové hry na obzoru: fotbal volá

Vydejte se na fotbalové Mistrovství světa v 2006 FIFA World Cup * Okuste zimu v Rusku za druhé světové války v Panzer Command: Operation Winter Storm * A nezapomeňte ani na děti, když na ně myslí i The Sims 2: Family Fun Stuff

2006 FIFA World Cup

Platforma: PC, PS2, Xbox, Gamecube, Xbox 360, mobily
Žánr: Fotbal
Výrobce: Electronic Arts (http://www.ea.com)
Vydavatel: Electronic Arts (http://www.ea.com)
Distributor v ČR: EA Czech (http://www.electronicarts.cz)
Předpokládané datum vydání: duben 2006

  

Fotbalové šílenství opět zachvátí planetu s letošním Mistrovstvím světa ve fotbale, takže se dá očekávat, že Electronic Arts rozšíří svoji každoroční nabídku série FIFA o mezičlánek v podobě 2006 FIFA World Cup. Však kdo by nechtěl vést jeden ze sto sedmadvacíti celků přes kvalifikace, základní skupiny a vyřazovací boje až do finále, aby ukázal všem, že právě jeho země je ta nejlepší. Autoři si dali záležet a skoro u stovky hvězd převedli do virtuálního světa nejen jejich podobu, ale i klasické triky a pohyby, kterými se na hřišti vyznačují. Když k tomu všemu přidáme ještě možnost hrát i za historické celky, bude se snad na co těšit. Pokud tedy od hry neočekáváte převratné kotrmelce oproti klasice série FIFA.

Panzer Command: Operation Winter Storm

Platforma: PC
Žánr: tahová strategie
Výrobce: Koios Works (http://www.koiosworks.com/)
Vydavatel: Matrix Games (http://www.matrixgames.com/)
Homepage: http://www.koiosworks.com/Panzercommand/
Předpokládané datum vydání: Není uvedeno

  

Zima jako v Rusku. Dojel na ni Napoleon, stejně jako Hitler. A právě osud druhého z nich při útoku na Rusko budete sledovat ve strategii Panzer Command: Operation Winter Storm. Záleží už jen na vás, kterou stranu východní fronty si zvolíte - zda se pokusíte zopakovat zoufalou obranu své promrzlé vlasti a budete se řídit hesly "Nás mnoho", nebo se pokusíte technickou převahou překonat nezlomný odpor a kruté mrazy. Koios Works se rozhodli opustit žánr strategií s cínovými panáčky a vytvořit systém časem omezených tahů. Hra tak má údajně získat na atraktivitě pro souboje více hráčů, u nichž autoři navíc počítají s možností propojit jednotlivé bitvy do kampaně. I proti živým soupeřům tak mají vaše jednotky možnost získávat postupně na zkušenostech a zlepšovat se. Uvidíme, jak se povede.

The Sims 2: Family Fun Stuff

Platforma: PC
Žánr: Simulace života
Výrobce: Maxis
Vydavatel: Electronic Arts (http://www.ea.com)
Distributor v ČR: EA Czech (http://www.electronicarts.cz)
Předpokládané datum vydání: duben 2006

Máte rádi The Sims 2? A máte již nově vydaný datadisk Open for Bussines? Pak je vám asi jasné, o čem nyní budu mluvit. Hned po otevření krabice na vás totiž vypadne upoutávka na další rozšíření geniální simulace života, jež ponese název Family Fun Stuff. Konečně se tedy, po vzdělávání, nočním životě a vydělávání peněz, dostáváme zpět ke kořenům domácnosti, rodinnému krbu. Konečně si budete plně kontrolovat, co vaši Simové nosí na sobě a můžete se pokusit vaši rodinku sehrát do jednotných barev. Obývák si pak vyzdobíte ve stylu námořní kajuty, aby ladil s dětskou ložnicí. A hlavně o dětský pokoj bude postaráno, i když i zbytek domácnosti má údajně dostat slušný nášup nového vybavení.

Váš názor Další článek: World of Warcraft má šest milionů hráčů

Témata článku: , , ,