Nové hry na obzoru: Klasika láká

Blíží se k nám střílečka s motivem podobným Unreal Tournamentu - BURN * Bojíte se duchů? Tak se můžete bát i adventury The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure * Legendární sérii Spy Hunter čeká nový díl s hrdinou filmu Doom v hlavní roli

BURN

Platforma: PC
Žánr: Multiplayerová FPS
Výrobce: Destan Entertainment (http://www.destan.pl/)
Vydavatel: není znám
Homepage: http://www.destan.pl/
Předpokládané datum vydání: neznámé

   

Střílečky pro více hráčů nabírají na stále na větší popularitě a tak se není co divit, že polští Destan Entertainment chystají také jednu. BURN by měla být klasicky zaměřená pouze na boj více hráčů s možností zapnout si boty při hraní v jednom. Mezi klady by pak údajně měly patřit unikátní zbraně, zajímavé arény a slušná hudba. Hra poběží na vlastním engine, který se skrývá pod názvem Destan Engine 2.0, který by jí měl zaručit dostatečnou sílu na konkurování moderním titulům. Až čas ukáže, zda se hra v návalu Unreal Tournamentů a Battlefieldů neztratí.

The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure

Platforma: PC
Žánr: Adventura
Výrobce: Darkling Room (http://www.darklingroom.co.uk)
Vydavatel: Darkling Room (http://www.darklingroom.co.uk)
Homepage: http://www.thelostcrown.co.uk/
Předpokládané datum vydání: jaro 2006

   

D počátku herních věků se objevují adventury a ani v dnešní překotné době naštěstí nevyhynuly. Po úspěších Fahrenheitu navíc můžeme čekat jen více těchto poklidných her. Milovníci napětí a hororu tak jistě zajásají u duchařské adventury The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure. Scénář vytvořil Johnatan Boakes a na jeho popud začali Darkling Room dělat hru plnou duchů, paranormálních jevů a prostředků, které používají při své práci badatelé v tomto oboru. Sami Darkling Room pocházejí z Cornwall, kterýžto znalci hororů znají pro díla různých autorů, která zde byla tvořena. Je tak možné, že i hra bude mít dostatek strašidelné inspirace.

Spy Hunter: Nowhere to Run

Platforma: PS2, Xbox
Žánr: Akce
Výrobce: Midway Games (http://www.midwaygames.com)
Vydavatel: Midway Games (http://www.midwaygames.com)
Předpokládané datum vydání: 2006

Klasická série Spy Hunter, která se datuje ještě do dob arkádových automatů, se dočká pokračování ve formě Spy Hunter: Nowhere to Run. Midway rozhodně propagaci nezanedbává a tak se v hlavní roli objeví Dwayne "The Rock" Johnson, kterého možná znáte z filmového Doomu. Ten, v roli agenta Alexe Deckera, musí zastavit navrátivší se korporaci Nostra, jež mu chce ukrást vládní špiónské vozidlo Interceptor. Poprvé v celé sérii se tak hlavní hrdina dostane na vlastní nohy, tedy bude pobíhat vámi ovládán po obrazovce a bojovat pouze pomocí svého těla. Uvidíme, jak se s touto změnou srovnají fanoušci série.

Váš názor Další článek: GALERIE: StarCraft: Ghost a Oblivion

Témata článku: , , , , , , , ,