Nové hry na obzoru: pokračování Ganglandu

Gangesterky pořád letí, čehož hodlají využít vývojáři ze Sirius Games a připravují pokračování své povedené strategie Gangland * Originální S2 Games představili druhý díl své multiplayerové akce - Savage 2: A Tortured Soul * A nakonec jsou tu Team 6 Games s akčním simulátorem Pacific Liberation Force

Paradise City: Underworld

Homepage: www.mediamobsters.com
Výrobce: SIRIUS GAMES
Vydavatel: -
Platforma: PC
Datum vydání: 3. čtvrtletí 2006

Jak už napovídá podtitul hry, opět se zde vydáme do podsvětí. Temného, špinavého a nelítostného světa obchodníků, vrahů, dealerů, prostitutek a kdo ví jaké ještě pakáže. Sirius Games (dříve Media Mobsters) tady stavějí na své předchozí zkušenosti s podobně laděným titulem Gangland.

Ten ukázal, že stvořit zajímavý, poutavý a hratelný titul jim nedělá problém. Jen trochu dopilovat mouchy a mohlo to být mnohem lepší. Právě o to se budou snažit v Paradise City. Pravděpodobně se také více přikloní ke konceptu GTA: San Andreas, tedy více otevřenému živoucímu světu, po kterém se můžete volně pohybovat. Vžijete se do role Luca Valeria, týpka s velkými ambicemi, který neváhá udělat pro své štěstí spoustu nekalostí. Ale vlastně to bude záležet jen na vás...

Zajímavé, zajímavé! Gangland nebyl ani trochu špatná hra, ba naopak. Pokud se vývojářům podaří přenést hratelnost i do konceptu obrovského živoucího města, ve kterém se můžete volně pohybovat... bude na světě zas o jeden dobrý klon San Andreas víc.

Pacific Liberation Force

Homepage: www.team6-games.com/main.php?page=php/screenshot&products_id=46&order=under&res=2
Výrobce: Team 6 Games
Vydavatel: zatím není
Platforma: PC
Datum vydání: ?

Veskrze budgetové závodní záležitosti plodící studio Team 6 Games chystá akční simulátor vrtulníku nazvaný Pacific Liberation Force.

    

Princip hry má být docela jednoduchý: vy jakožto piloti vrtulníku budete dostávat úkoly, které budete muset plnit. Pokud se vám to povede, dostanete zaplaceno a půjdete na další šichtu. Pokud ne, z vašeho osobního konta ve Švýcarsku bude odečtena jistá suma (která bude odečtena také v případech, kdy zničíte příliš mnoho civilních cílů) - a stejně půjdete na další šichtu. Takže si vlastně nevyberete. Práce superhrdiny je prostě tvrdá dřina. Pokud budete ale v práci vzorní, otevřou se vám cesty k některým skrytým misím. Navíc budete samozřejmě moct svůj stroj vylepšovat a upgradovat. V žádném případě nebude chybět multiplayer, a to v módech kooperace a deathmatch.

Na takovémhle projektu snad není co zkazit. Team 6 Games mají za sebou dost titulů na to, aby pro ně tahle prácička opět byla relativně snadná.

Savage 2: A Tortured Soul

Homepage: savage2.s2games.com
Výrobce: S2 Games
Vydavatel: S2 Games
Platforma: PC
Datum vydání: léto 2006

Nemnozí fanoušci museli čekat dlouho, ale nakonec se přeci dočkali. S2 Games poodhalili roušku tajemství nad jejich dalším projektem, pokračováním originální kombinace FPS a RTS, to vše v multiplayerovém podání, jménem Savage.

  

Savage 2: A Tortured Soul naváže na svého předchůdce jak žánrem, tak i prostředím v němž se má odehrávat. Opět tedy  půjde o akční fantasy FPS/RTS. Vylepšení se tak týkají především grafické stránky (hra vypadá opravdu k světu), ovládacího rozhraní a ovládání samotného. Samozřejmostí jsou pak i nová bojiště pro velká multiplayerová klání. První díl Savage vydali S2 Games jako nezávislí vývojáři a jak sami říkají, pořádně si na něm vylámali zuby. Hra to byla dobrá, jenže hráčské publikum se k ní prostě nedostalo. Poučeni, přistupují nyní S2 Games k druhému dílu trochu jinak. Hlavním cílem je to, aby se hráč bavil, pokud možno dostatečně dlouho.

Což by měl samozřejmě být cíl každého vývojáře. Nepochybujeme, že se to S2 Games ve druhém díle podaří.

Váš názor Další článek: Demoverze FIFA 06 je zde

Témata článku: , , , , , , ,