Nové hry na obzoru: Red Cell proti teroru

Mall Tycoon 3 vás posadí do role šéfa velkého obchodního domu * Street Racing Syndicate zase za volant silného automobilu * A Strike Force: Red Cell do boje proti teroru

Mall Tycoon 3

Platforma: PC
Žánr: Obchodní strategie
Výrobce: Fusion Digital
Vydavatel: Global Star (http://www.globalstarsoftware.com/)
Homepage: http://www.globalstarsoftware.com/games/malltycoon3/pc/
Předpokládané datum vydání: říjen 2005

Velkoobchody rostou kolem měst jako houby po dešti a Fusion Digital se rozhodli, že stejným tempem poroste jejich série obchodních her. V Mall Tycoonu máte na starosti několikapatrovou budovu, ze které se pokusíte vytvořit největší a nejúžasnější obchodní středisko pod sluncem.

K tomu vám bude sloužit čtyřicet různých obchodů, možnost pořádat různé akce na nalákání zákazníků (slevy na denním pořádku), kontrola nad všemi zaměstnanci a další možnosti. Dokonce vám hra dovolí chytit si vlastní košík a jen tak se procházet vlastním nákupním rájem.

Street Racing Syndicate

Platforma: GBA
Žánr: Pouliční závody
Výrobce: Zoo Digital Publishing
Vydavatel: Namco (http://www.namco.com/)
Předpokládané datum vydání: Není určeno

Co si to tady zase vymýšlím? Street Racing Syndicate se přece už dočkal na PC třetího dílu. Když se ale podíváte do tabulky informací, uvidíte v kolonce platforma GBA, neboli Gameboy Advance. Právě pro tento handheld chystají vývojáři z Namca pouliční závody. A že se bude na co těšit. Pod vaši kontrolu se může dostat celá čtyřicítka aut, která jen čekají na rychlou jízdu.

Však nejen jízdou živ je člověk a občas je třeba se o mašinku i starat. A to se netýká pouze součástek pro lepší výkon a vizuálního vylepšení k úplné přeplácanosti, ale také různých oprav. Pokud se totiž nějakou shodou podíváte zblízka na svodidla v jednom ze tří měst, budete muset auto pěkně opravit.

Za vítězství však nemusíte získávat pouze peníze, občas se hodí i respekt ostatních závodníků, nebo také zisk jejich vozu. A pokud vám ani tohle nestačí, chystá se multiplayer, kdy své síly můžete změřit se živým soupeřem. To vše by měla údajně doprovázet stylová hudba a zvuky. Uvidíme, jak se konverze nakonec vydaří a zda tvůrci dodrží veškeré sliby.

Strike Force: Red Cell

Platforma: PC
Žánr: Taktická střílečka
Výrobce: Vision Studios (http://www.visionstudiosusa.com)
Vydavatel: Neznámý
Homepage: http://strikeforceredcell.com/
Předpokládané datum vydání: 2007

Protiteroristická akce Strike Force Red Cell by nás měla přivést do dnešní doby, ve které malá jednotka elitních vojáků bojuje proti celosvětovým spiknutím. Hlavním lákadlem by měly být dynamické kampaně pro hru více hráčů, které vám budou přenášet zbraně a vybavení na základě vašich předchozích úspěchů. Pokud si tedy na začátku povedete dobře, rychle získáte vysokou hodnost a výraznou výhodu. V opačném případě stačí počkat na začátek nové kampaně, a ukázat, co ve vás vězí.

Na výběr by měla být pětice týmových pozic ve třech různých obměnách, pětačtyřicet zbraní a čtveřice různých možností hry v multiplayeru. Avšak ani hráči samotáři by neměli o nic přijít, nejen díky chystané vysoké inteligenci protivníků, ale i díky kampani, na jejichž misích se podílí i dřívější příslušníci amerických SEAL.

Diskuze (1) Další článek: Herní ráno s Českou televizí

Témata článku: , , , , , , , ,