Nové hry na obzoru: To bude divoké

Staňte se na chvíli záporňáky v dalším díle Castlevanie * Poznejte alternativní minulost, co kdyby Kubánská raketová krize skončila úplně jinak? Zkuste to zažít v Cuban Missle Crisis * RollerCoaster Tycoon 3 chystá nový datadis, tentokráte přidá zvířata a bude to Wild!

Castlevania: Curse of Darkness
Homepage: http://games.teamxbox.com/xbox/1183/Castlevania-Curse-of-Darkness/
Výrobce: Konami
Vydavatel: Konami
Platforma: PS2, Xbox
Datum vydání: 4. 11. 2005

Pokud už máte až po krk hraní za kladné postavy, tak vám jistě přilnula k srdci série Castlevania. Na rozdíl od předchozích dílů, které vyprávěly o souboji Drákuly s klanem Belmont, zde se dostáváte do role jednoho z drákulových seržantů - Hektora, který umí přivolávat na pomoc různé nižší pekelníky. Ten se tři roky po událostech ze třetího dílu vrací do Drákulova hradu vyhledat pomstu a vy mu budete pomáhat hlavně v mnohých bojích, jež vás cestou čekají. Můžeme tak čekat klasickou japonskou bojovku se silným příběhem.

Cuban Missile Crisis: The Aftermath
Homepage
: není
Výrobce: G5 Software
Vydavatel: Strategy First / 1C Company
Platforma: PC
Datum vydání: září 2005

Co by se stalo, kdyby kubánská raketová krize vyvrcholila odpálením raket? Na tyto a další otázky se ptají vývojáři z G5 Software, kteří tvoří strategii Cuban Missle Crisis. V ní si vyberete jednu ze čtyř stran (SSSR, Čína, USA+Británie, Německo+Francie), kterou povedete k ovládnutí celého světa po jaderné válce. Základem hry budou rozhodnutí na globu, ale pak už záleží jen na vás, zda necháte výsledky jen spočítat počítač, nebo se vrhnete přímo do bojové vřavy v podobě klasické RTS. Tedy klasické, hlavním zdrojem hotovosti nebude těžení, ale obsazování strategických bodů, takže se můžeme těšit na trochu jinou strategii.

RollerCoaster Tycoon 3: Wild!
Homepage: není
Výrobce: Frontier Dev.
Vydavatel: Atari
Platforma: PC
Datum vydání: Q4 2005

Třetí díl série RollerCoaster Tycoon je mezi tvůrci zábavních parků velmi oblíbený a tak se není co divit, že se autoři rozhodli již pro druhý datadisk. Po vodních hrátkách v Soaked! přichází Wild!, ve kterém můžete využívat zvířat k nalákání více zákazníků. Budete však nuceni stavět výběhy, kontrolovat jejich životní podmínky (zvířat, ne zákazníků, i když těch taky) a vůbec se o ně všemožně starat. Odměnou vám pak budou mláďata, která můžete chovat dál, nebo třeba i výhodně prodat. Pokud se však chov nepovede, mohou zvířata uniknout a napadat návštěvníky. V té chvíli nezbývá než nasednout do vrtulníku a s uspávací puškou je pěkně umravnit.

Váš názor Další článek: Hattrick : 12.kolo - Bravo Fianna !!!

Témata článku: , , ,