Nové hry na obzoru: záchvat originality

Veďte taneční bitvu v Def Jam Fight For NY pro PSP * Staňte se vlastníkem pizzerie s dovážkovou službou v PizzaDude: Special Delivery * Podívejte se do života půl-orků a získejte artefakt Word of Chaos

Def Jam Fight For NY: The Takeover
Platforma: PSP
Žánr: Taneční souboje
Výrobce: Electronic Arts Canada
Vydavatel: Electronic Arts (http://www.ea.com)
Předpokládané datum vydání: Jaro 2006

Hele, kámo, pojď na battle, vyvalíme tuc-tuc-bedny, dýdžej tam vokotlí nějakěj hustej rytmus a uvidíme, kdo vydrží tančit. Za chvilku se budeš motat jak blití v míse a nezjistíš, kde ti prsty stojej. Pevně si chyť to svý péespéčko a zkus mi to nandat. Série Def Jam se dostala i na handheldy PSP a přináší s sebou různá vylepšení. Electronic Arts se nebáli pozvat Busta Rhymes, Carmen Electra, Lil` Kim, Ludacris, Method Man, Redman, Snoop Dogg a Xzibit, aby pomohli hráčům zjistit, kdo stál za Def Jam Vendeta. Na vašich prstech vykouzlíte nějaké nové pohyby, které budete používat nejen ve story modu, ale hlavně se nabízí možnost hrát proti živým hráčům s další PSP. A ke stylové hře nesmí chybět ani stylová možnost obléct svého hrdinu do stylových oblečků světových značek.

PizzaDude: Special Delivery
Platforma: PC
Žánr: rozvážení pizzy
Výrobce: Team6
Vydavatel: Zatím neznámý
Předpokládané datum vydání: Bude stanoveno

Máte rádi seriál Futurama? Je vaše vysněné povolání poslíček s pizzou? Pokud jste odpověděli alespoň jednou ano, můžete se do pozice takovéhoto poslíčka vžít v PizzaDude: Special Delivery. Jako jeden z dvojice Kevin a Kimberly, kterým umřel jejich strýček - živitel, se pokusíte převzít jeho pizzerii s dovážkovou službou. Budete se tak starat nejen o správné namíchání surovin, ale i dopravu ještě horkého těsta až do domu zákazníka. Cestou můžete narazit na různé komplikace, ale díky nitru, jež má jak Kevinova čtyřkolka, tak i Kimberliin skútr, se snad dostanete včas až k zahradě. Tam vás občas čeká útěk před zběsilým psem, nebo různé pasti. Prostě život poslíčka není vůbec snadný.

Word of Chaos
Platforma: PC
Žánr: RPG
Výrobce: Brainfactor (http://www.brainfactor.com)
Vydavatel: Zatím neznámý
Předpokládané datum vydání: Bude stanoveno

  

Vtělte se do kůže půl-orka Skandara, který má od samotného boha chaosu za úkol získat mocný artefakt The Word of Chaos z rukou ortodoxního příznivce řádu světa, mága Peltara. Skandar bude oním pověstným zrnkem písku, které může naklonit váhy světa na stranu chaosu a předznamenat tak všezničující bitvu. Po cestě potkáte na tři stovky NPC, jež vám zadají šedesátku různých postranních úkolů. Jejich plněním si budete zvyšovat své dovednosti, učit se používat kolem sto dvaceti kouzel a vyrábět alchymistické elixíry. Jen na vás samých by prý měl záviset vývoj postavy, jak tvrdí tvůrci hry. Uvidíme, zda toto, i jiná, prohlášení jsou pouze reklamními řečmi, nebo se dočkáme kvalitní RPG.

Váš názor Další článek: GALERIE: City Life

Témata článku: , , , , , , , , ,