Nové hry na obzoru: Zahraňte všechno

Legendární série bojovek přichází na PSP v Dragon Ball Z: Shin Budokai * Pokuste se utišit vzpouru ve městě ve střílečce Urban Chaos: Riot Response * Užijte si japonské strategické RPG Yggdra Union pro GBA

Dragon Ball Z: Shin Budokai
Platforma: PSP
Žánr: Bojovka
Výrobce: Dimps Corporation
Vydavatel: Atari (http://www.atari.com/)
Předpokládané datum vydání: 7. března 2006

   

Legendární série bojovek podle comicsu Dragon Ball Z se dostane i na handheldy PSP. Opět se můžeme těšit na závratnou rychlost, nutnost správně nakládat s energií Ki a možnost blokovat všechny útoky, pokud víte, jak na to. Novinkou by měla být možnost hrát ve více hráčích po bezdrátové síti, kdy se konečně můžete postavit i na stranu zla a ukázat kladným hrdinům, že nemají nejmenší šanci. Pro jednoho hráče je zase připravena sedmička různých způsobů, jak ve hře bojovat, a možnost vyvíjet si bojové techniky v průběhu bitvy.

Urban Chaos: Riot Response
Platforma: PC
Žánr: Střílečka
Výrobce: Rocksteady Studios
Vydavatel: Eidos (http://www.eidos.com/)
Předpokládané datum vydání: neznámé

   

Vypukla vzpoura a vy jste jedinou šancí na … na co že jste to vlastně jedinou šancí tentokrát? Aha, jasně, vzpoura ve městě, násilnosti, terorismus, známe, umíme. Ve střílečce Urban Chaos, dříve známé pod názvem Zero Tolerance, se dostanete do role člena elitního týmu domobrany T-Zero, který je vybaven nejmodernější technologií a vycvičen k boji ve městech. Společně s policií, požárníky a mediky se budete snažit zažehnat dříve jmenované problémy, zachránit rukojmí a vůbec uvést město do pořádku. To vše v ostrém tempu, které budou častěji diktovat vzbouřenci, než vaši přátelé a vy.

Yggdra Union
Platforma: GBA
Žánr: strategická RPG
Výrobce: Sting (http://www.sting.co.jp/)
Vydavatel: Není znám
Předpokládané datum vydání: 2006

   

Riviera: The Promised Land je poslední titul z dílen String a pokud se prodejosti týče, jedná se o počin velmi úspěšný. Celé Japonsko tedy očekává, co přijde nyní, a my se můžeme přidat. Čeká nás totiž příběh o mladé dívce, která musí uprchnout ze své rodné země po napadení nepřátelskou armádou. Shodou okolností je hlaví hrdinka zároveň princeznou v zemi, kterou musí opustit, a nositelkou legendárního meče, jež je předáván v rodině již po generace. A při úniku se na druhé straně kontinentu setká s galantním zlodějem, který je předurčen jí pomoci při snaze získat její zemi zpátky. Zajímavý příběh budou prokládat taktické souboje, ve kterých bude ovládání vaší postavy probíhat pomocí karet a budete mít k dispozici přes třicítku útoků a dovedností.

Váš názor Další článek: Championship Manager i na konzole

Témata článku: , , ,