Nové hry od autorů 3D Marku

Tvůrci populárních 3D Marků, programů, které naplno vytížily PC a ukázaly jaký potenciál se v něm skrývá, se vrhli na tvorbu videoher. Po akční multiplayerovce Shattered Horizon se rozhodli oznámit Unstoppable Gorg - tower-defense strategii ve stylu sci-fi filmů 50. a 60. let, v níž budete muset ubránit lidstvo a planety Sluneční soustavy před šmejdem z vesmíru. Samotný teaser odhaluje pouze stylizované záběry a drobky gameplaye v jeho polovině o hře samotné zrovna mnoho nevypovídají.

VIDEO: 4661 'Unstoppable Gorg - It is War'

I přesto se ale podle informací těšíme: od Plants vs. Zombies tu žádná pořádná humorná tower-defense nebyla a první informace hovoří i o netradiční možnosti přorganizovat obranu před každou vlnou nepřátel. S nelítostnými Gorgy se pak budete muset již brzy vypořádat na PC, XBLA a iPadu.

VIDEO: 4662 'Hungribles - trailer'

Další novinkou čistě pro iPhone a iPod by se měla stát logická hříčka Hungribles, v níž půjde především o váš odhad a šiovné prsty. Její náplní totiž není nic jiného, než střílení z jakéhosi duhového praku, s jehož pomocí budete muset naplnit břicho věčně hladových mikroskopických potvůrek. S přibývajícími levely se samozřejmě bude zvyšovat i náročnost hry a přibude třeba nutnost nakrmit jednou střelou více potvůrek.

Unstoppable Gorg a Hungribles však nejsou jediné dva tituly, které lidé z Futuremark Games Studio chystají. Již na konci května totiž vypustili krátký teaser, jenž ukazoval tři do té doby neohlášené hry. První z nich byla právě Unstoppable Gorg, druhou byla hříčka Hungribles a třetí, zatím neoznámená by mohla patřit do vymírajícího žánru vesmírných simulátorů. A dle všeho by nějakým způsobem mohla navazovat na již zmíněný Shattered Horizon. Ostatně podívejte se sami:

Zdroj: Youtube.com, TZ
Dostupné pro: PC, X360, iPhone
Žánr: Arkády, Strategie | vesmírná tower-defense
Výrobce: Futuremark Games Studio | Webové stránky hry
Váš názor Další článek: FFXIII-2 v USA v lednu 2012

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,