Téma | E3 | EA

Nové hry pro rok 2017: všechny novinky z herního veletrhu E3 na jednom místě

Největší herní události roku začala a v tomto článku najdete veškeré informace o tom, co za hry bylo představeno od největších herních tvůrců.

1. Nové hry od Electronic Arts: pro každého něco


Madden 18

I letos jede Electronic Arts sólo, a tak své hry představilo na vlastní akci EA Play ještě před zahájením samotného veletrhu E3. Podle očekávání nadílku nových her odstartoval sport. Konkrétně Madden 18, který předvedl nový příběhový mód. Madden je také další sportovní hrou, která přešla na Frostbite engine, podobně jako FIFA v minulém roce. 

Battlefield 1: In the name of Tsar (DLC)

Po této ukázce přišel na scénu producent Battlefieldu 1 s tím, že máme očekávat nový obsah v čele s DLC In the name of Tsar. To nás přenese na promrzlou východní frontu. Čeká nás 6 ruských map, spousta nových zbraní a vybavení. Můžeme se také těšit na jednotky ženského batalionu smrti. Ještě před tím se ale mohou hráči těšit na několik nočních map v rámci premium-passu.

Takto vypadá Battlefield 1:

1 (1).jpg2 (1).jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

FIFA 2018

Opět se dočkáme příběhového módu, který bude následovat další kroky starého známého Alexe Huntera z minulého ročníku.

Need for Speed

Ukázalo se také nové Need for Speed. Konečně jsme ho viděli v pohybu a rozhodně se mu nedá upřít, že po grafické stránce vypadá skvěle. Hratelnost je ale jiná věc. Jízdní model už z krátké ukázky vypadá velmi podobně minulým dílům, ale nebudeme dělat unáhlené závěry.

Co je ale podivné, že auta jsou asi z papíru, protože jinak bych si nedokázal vysvětlit jejich chování při kolizi. Vám snad přijde normální, že když se o sebe auta otřou boky, tak jedno z nich udělá trojité salto se dvěma vruty?

A Way Out 

Ale přesuňme se k něčemu slibnějšímu. Na pódiu se při tiskovce objevil jeden z tvůrců hry Brothers: Tale of two Sons, aby představil jejich nový výtvor. Jeho jméno je A Way Out a jedná se o kooperační adventuru, ve které spolu se svým kamarádem budete utíkat z vězení a následně se skrývat před zákonem.

Když jsem psal kooperační, myslel jsem tím, že jinak to ani nepůjde. Bez druhého hráče si zkrátka nezahrajete. Ani se neví, jestli bude k dispozici online multiplayer. Vypadá to, že půjde čistě o gaučovou záležitost.

Samotné prostředí A Way Out vypadá opravdu lákavě. Viděli jsme i ukázky přímo ze hry. Splitscreen se bude přizpůsobovat tomu, v jaké situaci jste vy nebo váš spoluhráč. V jednu chvíli vám tedy může běžet cutscéna a na zbytku obrazovky se bude váš spoluhráč starat o úplně jiné věci. Je také vidno, že grafika bude jemně stylizovaná.

Také nevíme přesně, v jaké době se bude A Way Out odehrávat, ale samotná věznice velmi připomíná tu z druhé Mafie, stejně jako mundúry strážníků. Je tedy pravděpodobné, že ohledně zasazení tyto hry od sebe nebudou mít daleko. Hry bychom se měli dočkat na začátku příštího roku.

Anthem

Následně přišlo potvrzení další spekulace, tedy že uvidíme něco nového od Bioware. Viděli jsme zatím jen krátký teaser. Půjde o kombinaci sci-fi a fantasy. O projektu jménem Anthem se každopádně dočtete v následujících dnech další podrobnosti.

NBA Live 18

Obloukem jsme se od zajímavých her dostali opět ke sportům, konkrétně NBA Live 18. Bylo představeno upravené ovládání pohybu a kariérní mód. Budete si moci vybrat, jestli budete hrát v nějaké lize, nebo se raději budete věnovat streetballu. Demo nového NBA od EA přijde v srpnu.

Star Wars Battlefront 2

Na závěr se předvedlo pokračování Star Wars Battlefront. Na pódium vstoupila představitelka hlavní hrdinky kampaně a potvrdila, že příběh se bude odehrávat mezi 6. a 7. epizodou. Stejně tak prozradila, že dvojka bude mít 3× více obsahu než první díl.

V souvislosti se Star Wars Battlefront 2 byla oznámena spousta věcí. Opět se dočkáme kooperačního režimu, budeme mít k dispozici více hrdinů, vesmírné souboje budou mnohem více propracované a customizace stejně jako jednotlivé třídy se dočkají značných vylepšení.

1.jpg2.jpg

Pokud to nemůžete vydržet a chcete si hru zahrát co nejdříve, tak k předobjednávce obdržíte přístup do bety, která přijde na podzim.

Velmi kladně hodnotím fakt, že veškerý doplňkový obsah, který bude vydáván po uvedení Star Wars Battlefront II na trh, bude zcela zdarma. Podobný postup jsme mohli vidět třeba u druhého Titanfallu. EA si očividně chce u hráčské komunity polepšit. 

U příležitosti EA Play připravilo EA speciální nabídku týkající se EA Access a Origin Access. Tyto služby si můžete na 7 dní aktivovat zdarma. Ani hráči na Playstationu 4 nepřijdou zkrátka. Pro ně bude na PS Store připraveno několik trial verzí her od EA.

V další kapitole najdete vše podstatné o nových hrách od Microsoftu!

Diskuze (2) Další článek: Pokračování komunitních závodů The Crew s otevřeným světem odhaleno

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,