Nové hry za poslední dva dny

Vánoční trh se blíží a začíná přibývat novinek na herním poli. Za poslední čas jich vyšlo hned několik.
Vánoční trh se blíží a začíná přibývat novinek na herním poli. Za poslední čas jich vyšlo hned několik. Podívejme se ve zkratce na ně:

Alien DNA – velice originálně se tvářící logická hra, ve které splétáte něco, co vzdáleně připomíná genetickou strukturu. Originalitě se meze nekladnou, ale pochybuji, že hra dorazí až k nám. Web: http://www.fullyawake.com/.

Egyptian Challenge je další z logických her – krom jména nic zajímavého. Jedná se o variaci na známý klon tetrisu, kde skládáte stejně barevné krystaly do řady o minimálně třech kusech. Web: http://www.crystal-interactive.com/pcgames/puzzle/egyptchallenge/.

Zato Search and Rescue 3 by mohlo být zajímavé. Jedná se o pokračování arkádového létání s vrtulníkem, kde zachraňujete kde co a podle slov autorů se jedná o celkem slušný kousek. Na http://www.globalstarsoftware.com/sar3/index.html se můžete přesvědčit sami, zda jim uvěříme více než 100 misí, realistické efekty, 3D modely dle skutečnosti, generátor misí a další.

Ve hře Uplink, jejíž podtitul zní: „Důvěra je slabost“, se skrývá velice hezky udělaný futuristický simulátor hackera. Který má sice ke skutečnosti velmi daleko, ale na druhou stranu – jde o zábavu a strategii a té je zde požehnaně. Na http://www.introversion.co.uk/ si můžete stáhnout i plně hratelné demo a počkat si na recenzi, která se objeví v nejbližších dnech. A navíc je hra i pro Linux.

Uplink Uplink

Váš názor Další článek: Linux pro PlayStation 2 i do Evropy

Témata článku: ,