PC | Akce

Nové info o Ghost Recon: Future Soldier

Redaktoři Oficiálního Xbox Magazínu zavítali do kanceláří společnosti Ubisoft, aby zjistili jak to vypadá s nejnovějším Ghost Reconem. Na jejich všetečné otázky přitom odpovídal přímo producent hry, Stuart White, jenž neopomenul zmínit několik skutečně zajímavých informací.

Třeba lákavě vyhlížející featurku, která vám umožní pohybovat s vaší jednotkou hezky vcelku, místo abyste se museli soustředit na jednotlivé vojáky. Zároveň vám tahle vychytávka umožní "párovat" spolubojovníky, díky čemuž budou moci vzájemně využívat svých speciálních schopností.

Každá ze čtyř plánovaných tříd totiž bude umět něco málo navíc, což v praxi znamená hodiny vynikající zábavy. První z nich je Recon, který hráče zaujal už v debutovém traileru, kde se po bojišti procházel ukrytý pod neviditelným oblečkem.

Fanoušky si bezpochyby získal i Sniper, s nímž bude možné, zcela logicky, likvidovat své protivníky aniž byste se s nimi kdy setkali. Třetí třídu představuje Commander, což bude v podstatě největší drsňák v celé hře, který si tyká s tím nejtěžším kalibrem, jaký je v blízké budoucnosti k dispozici.

VIDEO: 2806 'Ghost Recon: Future Soldier - Live-Action trailer'

Posledního člena týmu pak tvoří Engineer, jenž se pro změnu specializuje na nejrůznější robůtky a technologicky vyspělé hračky, které mohou velice snadno zvrátit téměř prohranou bitvu. Zvlášť, když příslušníci téhle třídy umí likvidovat hi-tech hračky nepřátel.

White se mimo jiné rozpovídal i o umělé inteligenci, jež by údajně měla doznat rozsáhlých změn, aby hráči nemuseli svým týmovým spolubojovníkům dělat chůvu a ti naopak, aby sami o sobě představovali hrozbu. Nově je tak budete ovládat pouze skrze několik univerzálních rozkazů, které však vždy splní na 110 %.

To snad bude poznat především v singleplayeru, od něhož si tvůrci hodně slibují. Při jeho tvorbě podle všeho úzce spolupracují s armádou, díky čemuž bude titul obsahovat zbraně a výbavu, kterými by vojáci blízké budoucnosti skutečně mohli disponovat.

Zdroj: Shacknews

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce | Third person akce
Výrobce: Ubisoft Paris | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 25. května 2012 (X360, PS3)
29. července 2012 (PC)
  • Futuristické technologie
  • Zábavný multiplayer
  • Pestré střídání úkolů a prostředí
  • Osekání taktických prvků
  • Místy až moc jednoduché
  • Ojedinělé chybky v AI
Váš názor Další článek: Kick-Ass vyjde až 29. dubna

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,