Nové informace a galerie z Vanquish

Při ohlášení sci-fi akce Vanquish nebyli tvůrci ze studia Platinum Games ani vydavatelská společnost Sega moc sdílní a neprozradili vlastně hlavní zápletku, kterou bude hráč součástí. Pokud vám takové informace scházejí, tak se můžete začít radovat, protože je pro vás máme:

Příběhová linie se bude odehrávat v blízké budoucnosti, v níž Rusko a Spojené státy soupeří o nadvládu nad posledními zbytky energetických zdrojů. Vědci a inženýři jednoho dne v USA vyrobili kosmickou stanici, která by získávala potřebnou energii ze slunečního záření. Netrvalo dlouho a rusové se této stanice zmocnili a využili ji k velkému a zničujícímu útoku v podobě jakési tlakové vlny na San Francisko.

Vanquish1.jpg Vanquish2.jpg
Vanquish3.jpg Vanquish4.jpg

Armáda Spojených států samozřejmě musí být ihned mobilizovaná a připravena odpovědět na zničující útok nepřítele, než se stanice ovládaná ruskými jednotkami zaměří a následně udeří na New York.

Ve Vanquish se hráč vžije do role vládního agenta Sama, který je všestranným bojovníkem a má k dispozici obrovský arzenál zbraní. Ve svém futuristickém bitevním obleku je patřičně chráněn proti kulkám a dovede v něm využít své bojové umění, které může použít proti nepřátelským jednotkám a robotům.

Díky obleku disponuje Sam nadlidskou rychlostí a hbitostí, bude se tak moci po obrovském herním prostředí, tvořící převážně vesmírnou stanici, pohybovat nezvykle rychle. To sebou samozřejmě přináší rychlou, vzrušující a výbušnou střílečku, jež se pravděpodobně objeví na pultech obchodů koncem letošního roku, a to pro Xbox 360 a třetí PlayStation.

VIDEO: 2639 'Vanquish - debut trailer'

Zdroj: AGB

Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Akce
Výrobce: Platinum Games
Začátek prodeje: 22. října 2010
Váš názor Další článek: Red Dead Redemption odložen

Témata článku: , , , , , , ,