Nové informace o Crackdown 2

Ačkoliv městská akce Crackdown svého času moc vysoko nevyletěla, jednalo se o vynikající herní kousek, čemuž nasvědčuje i eminentní snaha Microsoftu o vydání druhého dílu. O jeho existenci se ostatně ví už nějaký ten pátek, avšak teprve nedávno, díky zahraničnímu magazínu Game Informer, pronikly na veřejnost první konkrétnější informace.

Podle všeho by Crackdown 2 měl nabídnout trochu zamotanější dějovou linku, během níž nebudou geneticky upravení žoldáci zákona bojovat pouze proti válčícím gangům, ale rovněž si došlápnou na záhadný virus, jenž z obyvatel Pacific City dělá nemyslící tak-trochu-zombie.

VIDEO: 1726 'Crackdown 2 - trailer'

To vše by se přitom mělo odehrávat ve víceméně stejném prostředí; fandové prvního dílu jistě nejednou zamáčknou nostalgickou slzu při projíždění/procházení známých míst a cest, což může být stejně tak výhoda, jako nevýhoda. Na druhou stranu, prskat, že Pacific City v pokračování vypadá stejně jako původní Pacific City, je tak trochu nesmysl.

Image u hnidopichů by si tedy vývojáři mohli napravit přinejmenším zápalem, s jakým se vrhli na zpracování strážců zákona. Ti totiž do vínku dostanou rozšířené možnosti v případě souboje tváří v tvář, vylepšený systém zaměřování, či mnohem silnější ability, jež je možné v průběhu hraní vyšlechtit.

Nově se navíc budete moci vyblbnout taky v helikoptéře, která se dost možná objeví i v multiplayeru! Co se ho ale týče, zatím je známo pouze tolik, že bude přítomný deathmatch až pro 16 hráčů, a že tvůrci kladou důraz na kooperativní hraní, v němž se budou moci vzájemně poplácávat po zadku až 4 fanoušci. Virtuálně, samozřejmě. I když fantazii se meze nekladou.

Další podrobnosti o hře bychom se měli dozvědět v horizontu několika málo týdnů, takže zůstaňte naladěni na Doupě.cz.

Zdroj: NeoGAF

Dostupné pro: X360
Žánr: Akce | Otevřená akce
Výrobce: Ruffian Games | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 9. července 2010
  • Obří přestřelky
  • Zbraně a auta
  • Zábava va více hráčích
  • Málo schopností hrdiny
  • Trapné bugy
  • Při delším hraní stereotypní
Váš názor Další článek: Ghostbusters dorazí do Evropy až v listopadu

Témata článku: , , , , , , , ,