PC | Akce

Nové informace o Medal of Honor: Warfigher

Tvůrci se nesnaží o simulaci, jako spíše o autentičnost.

Medal of Honor: Warfigher je, jak už ostatně pár dnů víme, přímým pokračování rebootu série z roku 2010. Stejně tak víme, že se o vývoj stejně jako v předchozím případě stará studio Danger Close, v jehož stáji vznikne také multiplayerová část. Nic nového. Naštěstí nám americký magazín OXM obstaral několik nových detailů.

Warfighter poběží na enginu Frostbite 2 o DICE. Právě díky tomuto enginu se můžeme těšit na mnohem propracovanější grafickou stránku, ve které se budou pohupovat lustry, z podpěrných sloupů se budou odštěpovat třísky a ze stolů budou odlétávat listy papíru.

moh_warfighter.jpg

Příběh bude vzdáleně následovat události současných válečných konfliktů. O scénář se stará několik skutečných vojáků, kteří jej sepisují ve svém volném čase. Danger Close však upozorňuje, že se tým nesnaží o simulaci, jako spíše o autentičnost, díky čemuž máme očekávat návrat např. tolik milovaného autohealu.

Na scénu se vrátí Preacher, Voodoo, Mother a jiné důležité postavy. Jejich bojištěm se mimo jiné stanou také zatopené ulice Isabela City na Filipínách. Hráč má mít tentokrát více svobody v rozhodování - jako příklad byla uvedena situace, kdy vojáci měli proniknout do blíže neurčené budovy a právě na hráči bylo, zda kvůli tomu vykopne dveře, použije C4 nebo své nepřátele oslepí flashbangem.

V multiplayeru si kromě jednotky Tier 1 budete moci vybírat i ze specialistů z britské SAS, australské SASR, německé KSK či polského Gromu.

Kromě toho bude k dispozici hardcore mód, ve kterém bude jedna kulka znamenat smrt, a také určitá forma kooperačního módu.

Zdroj: OXM (via CVG)
Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce | Moderní válečná FPS
Výrobce: Danger Close Games | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 23. října 2012
Diskuze (3) Další článek: Far Cry 3 má být především o naprosté svobodě

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,