Nové mapy pro HL2 a Counter-Strike Source na obzoru

Uživatelé distribučního systému Steam, který se stará o updatování všech her od Valve Software, dnes obdrželi oznámení o budoucích přídavcích ke hrám Counter Strike: Source a Half-Life 2. Blíže představena byla nová mapa pro CS Source s názvem de_port, která se nyní nachází ve fázi testování. Zasazena bude do prostředí nákladního přístaviště, tedy podobně jako de_rotterdam, s níž jste se mohli setkat již ve starších verzích původního Counter Strike. Ještě než vývojářský tým dokončí testování a vypustí mapu do oběhu (mluví se o několika týdnech) si můžete celý "layout" prohlédnout na těchto screenshotech.

  

Ty vám umožní naučit se všemožné strategie a taktické postupy ještě dříve, než si mapu de_port zahrajete. Spolu s de_port se navíc dočkáme návratu jedné z nejhranějších map původního Counter Strike, a sice de_inferno, jenž se nyní objeví ve zcela novém designu. No řekněte, není to dostatečný důvod, proč přejít na CS: Source?

  

Ani příznivci rychlého multiplayeru v Half-Life 2 nemusí zoufat nad nedostatkem nových updatů. Po nedávném vyhlášení vítězů soutěže o nejlepší multiplayerovou mapu (vítězem se stal Scott M. Jordan z USA) a následné distribuci čtyř vítězných výtvorů na Steam, se hráči v blízké době dočkají mapy dm_runoff. Ta je do značné míry inspirována populární dm_crossfire z originálu a ostřílení veteráni jistě poznají některá takřka totožná zákoutí.

Zdroj: Steam, Worthplaying

Váš názor Další článek: Jak je to s hraním u nás?

Témata článku: , , , , , , , ,