Nové obrázky - Breed & Blitzkrieg & Galleon

Vývojáři zásobují zhruba každý měsíc domovské stránky svých připravovaných her a titulů novými screenshoty. Nejinak tomu bylo i v posledních několika dnech. My vám nyní přinášíme odkazy na tyto oficiální stránky několika vybraných titulů, které se mohou pochlubit čerstvou sbírkou obrázků.

Prvním členem našeho seznamu je akční střílečka Breed, kterou vyvíjí společnost Brat Designs, světovým distributorem je firma CDV. Na oficiálních stránkách této hry můžete najít čtyři páry nových screenshotů.
Homepage hry: http://www.breedgame.com/
Předpokládané datum vydání: Srpen 2002

Také homepage reailtime strategie Blitzkrieg, která nás zavede do období a na místa nelítostných bojů druhé světové války, byla obohacena o tucet nových obrázků. Připomeňme, že titul Blitzkrieg vyvíjí společnost Nival Interactive, distribuce se stejně jako v případě v minulém odstavci zmiňované střílečky Breed ujme CDV.
Homepage hry: http://www.cdv-blitzkrieg.de
Předpokládané datum vydání: Březen 2003

V žádném případě nesmíte pohrdnout ani několika obrázky z titulu Galleon, jedné z mála 3D akčních adventur, kterých se pravděpodobně dočkáme ještě v letošním roce. Na oficiálních stránkách hry můžete nově najít 10 nových obrázků. Titul Galleon je vyvíjen nejen pro PC, ale také Xbox a GameCube.
Homepage hry: http://www.interplay.com/galleon/
Předpokládané datum vydání: Zřejmě ještě letos

Zdroj: Gamer`s Hell

Váš názor Další článek: Prázdninová hitparáda – Mafia, Warcraft 3 a spol.

Témata článku: , , , ,