Nové obrázky z české akční hororové hry Shade

Český vývojářský tým Black Element Software již delší dobu připravuje 3D akční hororovou adventuru Shade: Wrath of Angels, která by hráče měla upoutat hororovou atmosférou, nepředstavitelnými kreaturami či bohatým a poutavým příběhem. V roli napůl člověka a napůl démona vyslaného přímo z Vatikánu máte vyšetřit podivný úkaz, který se stal v jedné malé horské vesničce.

   

Již před vámi byl do této oblasti vyslán jiný vyšetřovatel, o kterém už dlouhou dobu nikdo neslyšel a právě vy budete těmi, co mají zjistit o jaký úkaz se jedná a co se stalo s vašim předchůdcem. Vaše hraní vás zavede do různých časů a míst přes současnost, středověk a tajemný svět stínů. Navštívíte téměř jak 30 rozsáhlých úrovní, včetně opuštěných rozvalin, zbouraných pevností nebo prokletých chrámů.

   

Proti kreaturám a různým nepřátelům se postavíte jak se svým důvtipem, tak i s různými zbraněmi vytvořených podle skutečných předloh (např. meč, nůž, samopal, granátomet). Pro tuto hru byl vytvořen nový 3D engine, který by měl nabídnout grafiku odpovídající žánru s maximální podporou pro 3D technologie nových karet. O tom se můžete přesvědčit z nově uvolněných obrázků, které vám přinášíme. Samotné hry by jsme se měli dočkat na jaře letošního roku.

   

 

Související informace (Shade: Wrath of Angels):
Homepage hry: http://www.shade-game.com/
Výrobce hry: Black Element Software
Distributor hry: Cenega
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Jaro 2004

Zdroj: Gamer´s Hell

Váš názor Další článek: Třetí datadisk k Neverwinter Nights ZDARMA!

Témata článku: , , , , , , ,