Nové Overlord hry již brzy

Firma Codemasters potvrdila červnové vydání tří nových titulů ze série Overlord. První díl zaznamenal úspěch a tak se studio rozhodlo vytěžit z nemalé popularity co nejvíc. Těšit se můžeme na počiny na všech platformách.

Prvním titulem, kterého se v červnu dočkáme je přímé pokračování Overlord 2. Ujmete se role syna tyrana Overlorda, za kterého jste hráli v prvním díle. Overlad (syn Overlorda), ale na začátku hry nic moc neumí, a tak je na vás, abyste si upevnili moc ve svém království, protože všichni jeho obyvatelé mají s tatíčkem hlavního hrdiny neblahé zkušenosti. K dispozici budete mít magii a věrné pískající poskoky – miniony. Hra je ve vývoji pro X360, PS3 a PC, přičemž na starosti ji dostaly pánové z Triumph Studios.

VIDEO: 1167 'Overlord 2 - trailer'

Dalším počinem, který bude zasazen do světa Overlor, je hra s podtitulem Dark Legend. Jedná se o akční adventuru, vyvíjenou speciálně pro Wii. V Dark Legend se v hlavní roli představí mladý Overlord, který se musí naučit panovat svému panství, naleznout v sobě sílu, která se skrývá právě ve zlobě pocházející z jeho nitra. Nakonec se ujme svého panství, které se rozléhá kolem jeho hradu a bude se o něj muset „starat“, proto se ve hře setkáte například s rebeliemi vesničanů, které ovšem za pomocí věrných minionů potlačíte. Ve hře nechybí ani notná dávka humoru a satiry, takže o zábavu bude na dlouhé hodiny postaráno. Nutno také podotknout, že hra přinese na Wii povedené grafické zpracování!

VIDEO: 1166 'Overlord: Dark Legend - trailer'

Posledním zasazením do tohoto herního světa je hra Overlord Minions, což je nový puzzle akční hra, které se exkluzivně dočkáme na handheldu DS. Ve hře potkáme Gibleta, Blaze, Stenche a Zapa, což jsou členové elitní minionské jednotky a ty budete prohánět v dobrodružném příběhu po dotykovém displeji NDS.

 

Zdroj: Videogamer

 

3c32de6202781c1d1109a548ce7049.jpgbbde25bbd51139c869ceda4a8bb778.jpg

Váš názor Další článek: Spectrobes dostane šanci i na Wii

Témata článku: , , , , , ,