Nové patche pro Railorad Tycoon 3 a Vietcong!

Na pultech obchodů se v minulých dnech objevil titulu Railroad Tycoon 3, nejnovější pokračování veleúspěšné herní série studia PopTop Software. Všichni šťastní majitelé tohoto bezpochyby kvalitního výtvoru by dnes rozhodně neměli pohrdnout novým patchem v1.02, který s sebou přináší opravu problémů s padáním hry na některých PC a systému Windows 98, změny se dotkly také multiplayeru. Nový patch je plně kompatibilní se všemi jazykovými verzemi hry.

Download (patch, 1,5 MB): Doupě

Druhý dnešní patch jistě potěší majitele, fanoušky a hráče českého výtvoru Vietcong společností Pterodon a Illusion Softworks. Patch ve verzi 1.40 s sebou přináší množství oprav, jejichž přesný výčet najdete přímo pod tímto textem:

  • Nový Anti-Cheat program HradBa
  • Některé cheaty jsou blokovány nebo detekovány herním enginem, zbytek známých cheatů je detekován HradBou
  • Podpora pro mapy vytvořené ve Vietcong MP editoru, podpora jejich automatického stahování z herního serveru při připojení hráče
  • Anti-kangaroo fuknce. Hráč může vyskočit 3krát a potom musí nějaký čas počkat, než může znovu vyskočit. Pokud ale hráč skáče nahorz na nějakou překážku, může skákat tak dlouho, dokud se dostává výše (aspoň každým třetím výskokem). Takže není problém se dostat na místa, kam je potřeba vyskákat.
  • Podpora pro přiřazení textu a zvuku na jakoukoliv klávesu v MultiPlayeru. Pro více informací se prosím podívejte do souboru user\mp_bindkeys.txt, který se vytvoří při prvním spuštění verze 1.40.
  • Nový TT (TurnTable) mód hry je přidán do map Stream, Storm a Bahnar
  • Nové značky na mapě v hráčových rukou ukazují různá místa vztahující se k hranému typu hry (vlajky v CTF, RW a TT, pčistávací zóna v ATG-pilot, místo pro umístění bomby v ATG-bombing)
  • Mnoho dalších vylepšení a opravených chyb (chyba s výběrem zbraně, fungující permanentní ban list, opraveno občasné zaseknutí hráče při seskakování z žebříku v MP, přidána možnost volby obtížnosti v Coop, možnost administrátora zakázat hlasování v nastavení serveru)

Download (patch, 7,9 MB): Doupě

Zdroj: Gamer`s Hell, Vietcong-Game.net

Váš názor Další článek: Chcete se zúčastnit mistrovství světa v NHL 2004?

Témata článku: , , , ,