Nové rozšíření do GTA Online nám umožní vést život pravého miliardáře

GTA Online je výjimečný virtuální svět, do kterého nám pravidelně přicházejí nová rozšíření a to zcela zdarma. Díky novému budeme moci vést život pravého miliardáře s vlastní zločineckou organizací.

Rozšíření toho přinese skutečně hromadu. V první řadě možnost žít jako ty nejbohatší vrstvy společnosti. Mimo možnost postavit si a upravovat svůj vlastní byt nebude chybět možnost koupit si super luxusní dům ve Vinewood Hills. Mimo ubytování přibude možnost vlastnit svou vlastní jachtu s posádkou s raketovým obranným systémem a s možností vylepšení v podobě helikoptéry SuperVolito Carbon. Dále přibudou nové varianty obrněných vozidel a Turreted Limo, které budou hratelné v rámci nových Freemode misí.

Nejrafinovanějším rozšířením nám ale přijde možnost vytvořit si svou vlastní zločineckou organizaci. Pokud se vydáte touto cestou, budete mít přístup do nových kooperativních misí, nových schopností ve Freemode, nových výzev a dokonce si budete moci najmout skutečné hráče jakožto své bodyguardy, které budete platit benefity jako je herní měna nebo navýšení statistik.

Kvůli existenci hráči vlastněných zločineckých organizací se také adaptují některé již existující módy, takže očekávejte nově aktualizovaný King of the Castle, Moving Target a jiné. Nám přišel zajímavý zejména nový mód Extraction Adversary, ve kterém se vyšlou týmy bodyguardů s cílem získat vysoce postaveného činitele organizace ze sestřeleného tryskáče před tím, než ho dostane zásahová jednotka.

Rozšíření Executives and Other Criminals bude zdarma ke stažení již 15. prosince pro hráče na PC, Xboxu One a PS4.

Zdroj: VG247

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Váš názor Další článek: Retro: Jagged Alliance 2 – jedna z nejtěžších klasik?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,