PC | RPG

Nové RPG ze staré školy

Aldorlea Tales: 3 Stars of Destiny je RPG ze staré školy, které v současné době urputně kutí lidé z týmu Aldorlea Games. A podle prvních informací rozhodně je na co se těšit! Dobrodružství pro celou rodinu odehrávající se v pohádkových lesích, malebných údolíčkách, hustých močálech a v zasněžených rovinách, vypráví o tom, že zlý bůh učinil objev, díky němuž může ovládnout celý svět. Pozornost se nyní obrací na trojici mladých lidí, co by mu v tom měli zabránit a do jejichž role se dostanete vy.

AldorleaTales3StarsofDestiny_02.jpg AldorleaTales3StarsofDestiny_04.jpg

Jak to už u RPG bývá, nevyhnete se spoustě questů (hlavních i postranních), soubojů s nepřátelskými monstry a nebudete ušetřeni ani řádného zkoumání středověkého světa, přičemž půjdou jednotlivé objevené oblasti volně navštěvovat. A když už jsme u toho zkoumání, tak vězte, že mít oči na stopkách se vám skutečně vyplatí. S trochou štěstí se totiž dají nalézt různé artefakty, speciální předměty a tajné místnosti.

AldorleaTales3StarsofDestiny_05.jpg AldorleaTales3StarsofDestiny_06.jpg

Aby vaše putování nebylo osamocené, kromě výše zmíněné trojice narazíte ještě na několik NPC postav, nimiž bude možné navazovat přátelství. Obtížnost hry je rozdělena do třech klasických kategorií – jednoduchá, normální a těžká. To vše již někdy v průběhu letošního roku.

AldorleaTales3StarsofDestiny_07.jpg

Zdroj: Worthplaying

 

 

Diskuze (1) Další článek: Galerie: Free Realms

Témata článku: , , ,