PC | Akce

Nové screeny z The Hunt

Vzpomínáte si film na Demolition Man se Silvestrem Stalonem a Sandrou Bullock v hlavní roli? Pak se vám jistě do paměti vryl i maximálně zabezpečený svět, kde byli všichni nebezpeční jedinci vrženi do hibernace. The Hunt se odehrává v nepříliš vzdáleném roce 2025, kdy vysoce postavení politici rozhodli zatočit s nebezpečnými zločinci podobným způsobem. Každému do těla implementovali hračku jménem Black Mark. Tato miniaturní věcička vysílá signál, díky němuž je daná osoba snáze vystopovatelná. Lov zločinců může začít. A aby z toho něco měli i obyčejní lidé, chytání a následné zabíjení zlořádů se dokonce vysílá v televizi jako nová TV Show. Vskutku zajímavá zábava...

TheHunt_021.jpg TheHunt_022.jpg
TheHunt_023.jpg TheHunt_024.jpg

Hlavní hrdina hry měl bohužel takovou smůlu, že ho nedopatřením odsoudili právě k tomuto nedobrovolnému účinkování v televizi. Jeho jediným cílem je přežít a dokázat svou nevinnu. Avšak uniknout lovcům zvaným The Beaters se podaří opravdu jenom jednomu z... tedy, vlastně takový kousek se ještě nikdy nikomu nepovedl. Situaci budete mít ještě více ztíženou, protože jste normální člověk bez jakýchkoli zkušeností s podobnými situacemi. Můžete tak zapomenout na adrenalinovou akci, kdy si během masakrování nepřátel ještě stihnete přečíst noviny. Ne, v The Hnut se uplatní sealth prvky jako je plížení ve stínech a tiché zabíjení nic netušících nepřátel. Ale je třeba se pohybovat opravdu s maximální opatrností, profesionálně vycvičení lovci totiž reagují i na sebemenší zvuky nebo stíny.

Jelikož titul podporuje engine AGEIA PhysX, tak se dočkáte hodně interaktivního prostředí, v němž lze jako zbraň použít cihlu či klidně i dýmku. Pozadu nezůstává ani grafika, která využívá především hry světla a stínu. The Hunt má vyjít na PC ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku.

TheHunt_025.jpg TheHunt_026.jpg
TheHunt_027.jpg TheHunt_028.jpg
TheHunt_029.jpg TheHunt_030.jpg
TheHunt_031.jpg TheHunt_032.jpg
TheHunt_033.jpg TheHunt_034.jpg
TheHunt_035.jpg TheHunt_036.jpg
TheHunt_037.jpg TheHunt_038.jpg

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: PC
Žánr: Akce | Sealth akce
Výrobce: Orion Games
Diskuze (1) Další článek: Jak vypadá The Godfather 2?

Témata článku: , , , , ,