Nové SimCity tentokrát oficiálně, koukněte se na trailer

Tvůrci pro hru přichystali spoustu zásadních změn.

EA a Maxis se konečně odhodlali vyložit karty a předvést nové SimCity v plné parádě. Hra poběží na na GlassBox Enginu od Maxisu a vyjde někdy v průběhu následujícího roku. Konzolisté mají ovšem smůlu - titul je určen jen a pouze pro PC.

Těšit se můžete na hromadu zásadních změn. Tak třeba silnice již nebudou nutně pravoúhlé, ale budou se moci stáčet jako ve skutečném světě. Na své město také budete moci shlížet z více úhlů, nebudete omezeni na jeden jediný pohled. Pokud pořádně "zazoomujete" na rušné ulice, uslyšíte známé zvuky rušného města, pokud se ovšem oddálíte, budete svědky mnohem tišší a klidnější atmosféry.

Velký důraz byl kladen na vizuální stránku. Budovy jsou vymodelovány do nejmenších detailů, po ulicích pochodují davy lidí... Dokonce se budou řídit podle svého denního programu, takže nebude nic výjimečného, když půjdou třeba na oběd nebo se zúčastní protestů v případě zvýšené nezaměstnanosti. Úroveň detailů bude mít vliv i na hru samotnou, např. pouhým okem poznáte, v jakém stavu je elektrárna a jak je na tom s produktivitou.

Budovy se budou postupně měnit, vyvíjet. Odemykat se jim budou nové vlastnosti, jako schopnost uhasit požáry v kratší době. A pokud se bojíte složitých grafů a statistik z předchozích dílů, buďte v klidu - tvůrci do hry implementovali přehlednější a intuitivnější grafické ukazatele, díky kterým se budete mnohem snáze orientovat.

Zkrátka je toho dost, více se dozvíte třeba tady. Škoda jen, že budeme muset čekat celý rok.

Zdroj: IGN
PC
Dostupné pro: PC
Žánr: Strategie | Budovatelská strategie
Výrobce: Maxis | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 8. března 2013
Váš názor Další článek: V uživatelských recenzích si Mass Effect 3 moc dobře nevede

Témata článku: , , , , , , , , ,