PC | X360 | PS3 | Akce | DLC

Nové střípky o DLC přídavcích k Metro: Last Light

Společnost Deep Silver prozradila první informace o čtyřech připravovaných balíčcích, které nám rozšíří zážitek v post-apokalyptické střílečce Metro: Last Light.

První z nich s názvem The Faction Pack vyjde už 17. července a do hry přidá tři nové mise, kde se převtělíte do kůže vojáků ze zastoupených frakcí. V jedné ze tří misí budete bránit říšský tábor Frontline za těžkooděnce vyzbrojeného od paty až k hlavě, v druhé naopak povedete útok jako speciální odstřelovač z Redline.

Ten musí infiltrovat silně střežený tábor vojáků Reich, ale v cestě mimo speciálně vycvičených vojáků budou stát i mutanti a smrtící radioaktivní bouře. V poslední misi se pak ujmete rangera z Polis, se kterým prozkoumáte obří knihovnu kvůli vzácným artefaktům a relikviím, ovšem zde bude vašim protivníkem čas, protože kapslí s kyslíkem je málo.

0032587.jpg 0032588.jpg 0032589.jpg

Vydavatel nalákal i na druhý balíček jménem Tower Pack, který přinese tzv. simulátor Tower, v němž se budete prát v různých výzvách o nejlepší umístění v online žebříčku. Dalším v řadě je Developer Pack, který do hry přidá arénu s umělou inteligencí, střelnici, Metro muzeum a bonusovou sólo misi The Spiders' Nest. Posledním přídavkem je pak Chronicles Pack s dalšími třemi singleplayerovými misemi, v nichž se zhostíte rolí Pavla, Khana a Anny.

0032590.jpg

The Faction Pack přídavek vyjde hráče na $4.99/400 MSP a majitelé Season Passu ho obdrží pochopitelně zdarma.

Zdroj: Strategy Informer

Váš názor Další článek: Rockstar o GTA V, úpravách, přestřelkách a dalších chuťovkách

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,