Nové studio That's No Moon je složeno z veteránů světa Playstation i Bungie

Talentovaní lidé z projektů jako Call of Duty, The Last of Us, God of War či Destiny spojí síly pro originální singleplayerový zážitek.

Studio That’s No Moon Entertaiment se plánuje s týmem soustředit na „nezávislé třiáčkové” tituly. Ex-zaměstnanci z takových míst jako Naughty Dog, EA, PlayStation, Infinity Ward nebo Sony Santa Monica s množstvím zkušeností pracují na vlastním  stamilionovém projektu. Jejich ambiciózní debut má být akční singleplayerová adventura z pohledu třetí osoby, která vznikne z rozpočtu a partnerství se Smilegate, tvůrci série Crossfire. Podla jejich slov projekt posune hranice hratelnosti i příběhu, jak to ještě neznáme.

TNM_Staff_Launch_SM.jpg

O zkušenosti i velká jména ve studiu nouze není, roli kreativního ředitele se zastane Taylor Kurosaki a roli vedoucího projektu převezme Jacob Minkoff. Duo má už zkušenosti se spoluprací ve studiu Infinity Ward nebo Naughty Dog.

Harold Kim ze Smilegate uvedl, že jsou spoluprací se studiem nadšení a věří, že projekt pomůže vybudovat empatii a silnější kontakt s hráči po celém světě. Navzdory vysokému rozpočtu, který na indie počin zrovna nenavádí, je tu bezpochyby potenciál pro kvalitní titul, zejména kvůli kvantu zkušeností i snaze o výše zmíněnou empatii. Uvidíme tedy, co nám vývojáři z That’s No Moon Entertaiment navaří.  

Váš názor Další článek: Hry zadarmo nebo se slevou: ultimátní akce a řežba Mothergunship zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,