Nového Hitmana se dočkáme příští rok

Jak to tak vypadá populární holohlavý zabiják se nevrátí pouze na stříbrná plátna, ale rovněž na obrazovky v řadě domácností. Na světlo světa totiž vyplavala informace, že se někdy ke konci příštího roku dočkáme dalšího plnohodnotného pokračování, jež by mělo sdílet zápletku právě s filmovým sequelem, který chystá společnost Twentieth Century Fox.

Samotný příběh by měl sledovat dění okolo Agenta 47, jenž se z výsluní propadl až na samé dno své profesionální kariéry. Hráče, stejně jako diváky, tak bude čekat akcí nabité dobrodružství, během nějž se bude jeden z nejpopulárnějších zabijáků muset probojovat zpátky na špici, a znovu si vydobýt pověst nejobávanějšího vraha na celém světě.

Bohužel, nic bližšího k příběhu, a ani hře samotné prozrazeno nebylo, a tak si budeme muset počkat na oficiální oznámení titulu. Avšak, co se příběhu týče, možná by to chtělo přijít s něčím originálnějším. Celý humbuk kolem opětovného získávání reputace totiž čeká třebas i Sama Fishera v Splinter Cell: Conviction, či Maxe Payne ve třetím pokračování ponuré policajtské ságy.

Zdroj: CVG

Váš názor Další článek: Sony chystá konkurenta iPhonu

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,