Novinky na GameLeader.cz

Inzerce 8. března 2010
Po delší odmlce bychom Vám rádi představili novinky na našem obchodě. Tedy spíše našeho nového kamaráda, který přistál u nás v obchodě.

Po delší odmlce bychom Vám rádi představili novinky na našem obchodě. Tedy spíše našeho nového kamaráda, který přistál u nás v obchodě. Jméno ještě nemá, ale aby se nebál, tak jsme mu věnovali naší rytířskou výzbroj. Nyní už se spokojeně zabydlel na internetové adrese http://twitter.com/GameLeaderCZ . Přijďte jej navštívit a podpořit. Každý den Vás bude za odměnu zásobit herními novinkami týkajících se všech nejrozšířenějších platforem - tedy PC, PS3, XBOX 360, PSP a Wii.
Také Vás čas od času upozorní na akce, které byste na našem internetovém obchodě neměli přehlédnout, například na neodolatelnou slevu na Anno 1404, které je nyní jen za 699,- Kč nebo na Last Minute předobjednávku na Final Fantasy XIII za 1299,- Kč.

gameleader.PNG

Pokud by Vám to nestačilo, tak pro Vás sleduje i oblíbenou Trailerzone.cz, kterou jsme pro Vás ještě více vylepšili. Nyní se u každého traileru postupně objeví krátký popisek, který vysvětluje, o jakou hru se jedná, nebo sděluje další zajímavé informace. Dále pod stručným preview nově naleznete související trailery. Vyhledávání více informací o chystaných hrách je teď tedy mnohem snazší.
Získané dojmy ze hry můžete sdělit ostatním v komentářích nebo v našem diskuzním fóru, kde Vám také rádi odpovíme na Vaše otázky, případně poradíme, pokud budete potřebovat vyřešit problém s nějakou hrou.

A na co se můžete těšit příště? To Vám ještě neprozradíme, jen řekneme, že na své si přijdou jak milovníci slev, tak webmasteři fanstránek.

Váš názor Další článek: Za volantem kamionu v Anglii

Témata článku: , , , ,