Novinky od tvůrců Gears vznikají na nové technologii. Odhalení ale jen tak nepřijde

Vývojáři ze studia The Coalition v otevřeném dopise pro fanoušky poodhalili své plány do budoucna.

I přes pár přešlapů je série Gears of War stále stěžejní značkou Microsoftu. V posledních letech vyšlo pod jednoslovným názvem Gears hned několik titulů z rozmanitých žánrů. Například taktická strategie Gears Tactics se kupodivu docela povedla. Dnes tvůrci série ze studia The Coalition potvrdili, že pracují na nových projektech a všechny už jsou zamýšleny čistě pro novou generaci. 

K vývoji si vybrali Unreal Engine 5, jehož první ukázku jsme viděli minulý rok. "Těšíme se na budoucí hry, jsme nadšeni, že můžeme naše zdroje plně přesunout na novou generaci a začít používat Unreal Engine 5," píše se v otevřeném dopise pro fanoušky

I když se soustředí na vývoj novinek, tak Gears 5 nezůstanou ležet ladem. V následujících měsících stále hodlají přidávat nový obsah včetně nových postav, map a speciálních událostí. Nás ale samozřejmě zajímá hlavně Gears 6, případně jiné novinky. V tomhle ohledu můžete své natěšení zmírnit. The Coalition totiž uvádí, že nějaký čas od nich žádné oznámení neuslyšíme. Studio momentálně hledá posily do svého týmu, takže vývoj nejspíš v pokročilé fázi zatím není.

Ukázka Unreal Enginu 5: 

Váš názor Další článek: Vychází týmovka Hood: Outlaws & Legends v doprovodu launch traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,