Novinky v monitorech 19 palců ViewSonic

Firma ViewSonic uvádí na náš trh prostřednictvím firmy AT Computers dva nové modely 19 palcových monitorů: G90f a P95f. ViewSonic G90f je zajímavý svou plochou (PerfectFlat) obrazovkou typu SuperClear s technologií děrové masky (Shadow mask). Díky ní dosahuje vynikající ostrosti a podání obrazu od hrany ke hraně.
Firma ViewSonic uvádí na náš trh prostřednictvím firmy AT Computers dva nové modely 19 palcových monitorů: G90f a P95f. ViewSonic G90f je zajímavý svou plochou (PerfectFlat) obrazovkou typu SuperClear s technologií děrové masky (Shadow mask). Díky ní dosahuje vynikající ostrosti a podání obrazu od hrany ke hraně. Obrazovka je s roztečí bodů horizontálně 0.21mm, diagonálně 0.25 mm pro optimální výkonnost a dosahuje maximálního rozlišení 1600x1200 bodů při 77Hz. Druhý z modelů ViewSonic P95f nabízí to nejlepší v profi 19`` třídě monitorů. Maximální rozlišení 1920x1440 bodů při 77 Hz, dokonale plochou PerfectFlat obrazovku typu Trinitron, velmi vysoké frekvence obnovování obrazu využitelné s nejlepšími grafickými kartami současnosti, obrazovka s čárovou maskou a antireflexní povrch obrazovky zaručují udivující jas a dokonalé barvy.

S šířkou videopásma 300MHz je zajištěn dokonalý obraz i v nejvyšších rozlišeních. ViewSonic P95f je ideální volbou pro nejnáročnější grafiky, CAD/CAM uživatele, DTP pracovníky pro prvotřídní kvalitu obrazu a barevného podání. Součástí monitoru jsou BNC konektory pro připojení pracovních stanic a volitelně je možno dokoupit USB rozbočovač. Oba monitory vyhovují nejpřísnější normě nízkého vyzařování TCO`99. Doporučené koncové ceny bez DPH: ViewSonic G90f 15 990,- ViewSonic P95f 19 990,-

Váš názor Další článek: Deluxe Snake – had po sté a zase jinak!

Témata článku: , ,