Novinky z Pokémon Presents: Unite na mobily, nové záběry z Legends: Arceus a další

Dnes odpoledne proběhla další ze série prezentací, které se zaměřují na pokémony. Nové projekty se sice neoznamovaly, ale víme tunu informací o již představených hrách.

Na úvod dnešní prezentace přišla řeč na menší mobilní tituly. Pokémon Unite, což je MOBA záležitost, která nedávno dorazila na Switch, přišla na řadu jako první a rovnou bylo oznámeno, že na Android a iOS dorazí 22. září. Pokud se předregistrujete, dostanete malý bonus do hry. Unite bude podporovat cross-play a účty si budete mezi platformami moci propojit. Do hry také míří nový hratelní pokémoni. Mezi nimi jsou Mamoswine a Sylveon

Pokémon Café Mix se pak promění v Pokémon Café Remix. Tato nová verze bude výrazně vylepšena oproti originálu. Café Mix nejspíš nepatřil mezi nejpopulárnější hry, ale Nintendo nad ním ještě neláme hůl. Vydání můžete očekávat na podzim.

Na své si přišli také hráči Pokémon GO, které letos slaví 5. výročí. Při té příležitosti do hry přibydou pokémoni z regionu Galar. Kromě klasických pokémonů budete mít šanci ulovit i legendy této generace a mytického pokémona k tomu.

Jak budou vypadat Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl, jsme viděli už na posledním Pokémon Presents. Nintendo si nicméně připravilo i další novinky než vylepšenou grafiku. Nově budete moci kopat v podzemí, kde si můžete postavit svůj úkryt. Také se můžete těšit na nové oblasti, ve kterých se budou pokémoni objevovat podle toho, jak si vybavíte svůj úkryt. Kromě toho je tady také novinka, kdy můžete upravit efekt při hození pokéballem. A na závěr, nové verze 4. generace nabídnou možnost vyměnit si oblečení a bitvy s ostatními trenéry přes internet. Na vydání se můžete těšit 19. listopadu.

image.png

Ještě před tím ale vyjde také tematická verze konzole Nintendo Switch Lite. Šedý design s legendárními pokémony čtvrté generace si budete moci pořídit od 5. listopadu.

A na závěr přišla nová ukázka z Pokémon Legends: Arceus, ve kterém se vývojáři snaží pokémony zpracovat v novém stylu. Podíváte se do regionu Hisui v dobách, kdy ještě lidé a pokémoni nežili společně. Z první ukázky jsme měli dost rozpačité dojmy kvůli technické stránce. V novém videu Arceus stále nepatří mezi špičku co se grafiky týče, ale běží o poznání lépe. Vydání této novinky pak připadá na datum 28. ledna příštího roku.

Váš názor Další článek: Do hororové vyvražďovačky Dead by Daylight zamíří Pinhead z Hellraisera

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,