Novinky ze světa konzolí

Líbila se vám Onimusha? Nebojte se, čtvrté pokračování se již blíží. Stejně tak i představení next-gen konzolí PS3 a Xbox 2. I Yoshiki Okamoto, tvůrce her Resident Evil a Devil May Cry, chystá další titul. A když už mluvíme o Resident Evil, RE5 je na obzoru. Nebo máte raději Prince Perského? Prince of Persia 3 taky bude. A řeč nebude jen o těchto titulech.

Onimusha se dočká pokračování

Japonští vývojáři Capcom oznámili, že v sérii Onimusha můžeme očekávat další díl. Ponese název Onimusha: Dawn of Dreams. Děj se bude odehrávat šestnáct let po skončení dílu třetího a čekat by nás měl nový systém kamery a možná i více hratelných charakterů. Více informací by se mělo objevit na E3 příští měsíc, v tuto chvíli je hra hotova pouze z 20%.

Producent: Capcom
Distributor: ?
Datum vydání: ?

   

Představení PS3 se blíží!

Sony potvrdilo datum tiskové konference, na které by měl být představen nástupce PS2. V pondělí 16. května všichni uvidíme, nakolik se splní dohady a představy o tom, co všechno tahle next- gen konzole dovede. Stejný den by měl představit i Microsoft svůj Xbox 2 a na všech fórech vypuknou hádky o to, který přístroj je ten lepší.

Genji: The Legends Begins

Yoshiki Okamoto, tvůrce takových her, jako je Resident Evil nebo Devil May Cry, založil nové studio. Nese název Game Republic a hned se hlásí s prvním titulem pro PS2. Genji The Legend Begins by měla být výpravná samurajská adventura, založená na oblíbené japonské legendě a obsahující skutečné historické postavy. Vyjít by ovšem měla nejdříve za rok, takže možná bude spousta věcí jinak.

Midnight Club 3 v prodeji

Tento týden se v ČR začal prodávat třetí díl nočních pouličních závodů Midnight Club 3. První dva díly stály ve stínu velkých konkurentů - ať už to byla série NFS nebo Burnout. Uvidíme, s čím na nás hoši z Rockstaru vyrukují tentokrát.

Producent: Rockstar
Distributor: Rockstar
Datum vydání: 03/05

   

Resident Evil 5 na PS3

Hiroyuki Kobayashi, producent Capcomu, oznámil zahájení prací na pátém pokračování klasiky RE. Měl by být zachován herní systém dílu čtvrtého, ovšem hra by měla vyjít již pro PS3.

Producent: Capcom
Distributor: ?
Datum vydání: ?

Prince of Persia 3

Také tato legenda se dočká pokračování, a navíc ještě v letošním roce. Příběh nás čeká zhruba tento: Princ se vrací se svou láskou Kaileenou z Ostrova času do Babylónu. Svůj domov však najde rozvrácený válkou a celé království je obrácené proti němu. Je uvězněn a Kaileena nemá jinou možnost, než obětovat sama sebe k záchraně milého. Dočkáme se samozřejmě lepší grafiky a rozšířených možností ovládání. Jak jinak.

Producent: Ubisoft
Distributor: Ubisoft
Datum vydání: 04/05

   

NBA 2006

Další a další díly sportovních her nás zřejmě čekají - až do skonání světa. Každý podzim zavalí trh nové, lepší, reálnější, aktuálnější a jánevímcoještě pokračování všech možných sportů. Letos to opět nebude jinak. NBA s číslovkou 2006 by mělo vyjít v říjnu a čekat na vás bude kromě tradičních vylepšení jedna velká novinka. Pomocí zařízení Eye Toy budete schopni vytvořenému hráči dodat Vaši vlastní tvář. Uvidíme jak to bude fungovat, každopádně by to mohlo posunout sportovní hry, které poslední dobou stagnují, někam dál. A také se budeme těšit jak na tuhle záležitost zareaguje EA Sports.

Producent: SCE San Diego Studios
Distributor: Sony Computer Entertainment
Datum vydání: 10/05

   

Váš názor Další článek: Serious Sam 2 - první obrázky z připravované chorvatské střílečky

Témata článku: , , , ,