Novoroční přání z herního Doupěte

Ať už se chystáte vyrazit s šampusem na náměstí, nebo si užijete domácí pohodu, jedno budeme mít všichni společné - hry a Doupě.

Tak jako na konci každého roku jsme bilancovali, co nám číslice 2009 přinesla. Mimo recenzí spousty her a řady zajímavých témat jsme navázali spolupráci se serverem MMOGames.cz, zúčastnili se CravataConu a KoprConu, na nichž jste nás mohli potkat ve stavech více či méně zajímavých, ale vždy si s námi popovídat, a taky jsme, konečně, zprovoznili čtenářské blogy. Krom obvyklých článků tak dáváme prostor i vám, čtenářům a doufáme, že nám budete i nadále pomáhat dělat z Doupěte jedinečný herní web u nás, který děláme jen pro Vás.

Za jeden rok se však ještě více událo v zákulisí a na některé změny se můžete těšit i v roce příštím. Do toho bychom vám chtěli popřát hodně štěstí (slyšeli jste, že na Titanicu byli taky všichni zdraví?), zdraví, hromadu nových her v novém roce a hlavně tu správnou domácí pohodu na hraní a vůbec vše, co rádi děláte.

Redakce Doupě.cz

PS: Omluvte pravděpodobnou absenci zítřejších článků a novinek. Předpokládáme, že nebudeme schopní psát, stejně jako většina našich čtenářů nebude schopná číst :-)

Diskuze (2) Další článek: Planeta Tatooine ve SW: Old Republic

Témata článku: , , , ,