Nový balíček k The Sims

Nedávno se Simíci přestěhovali do bytu a co se týče kapesní konzole NDS, tak si s sebou vzali i své mazlíčky. Nicméně pakliže zrovna nadvakrát nemusíte tyto panelákové králíkárny, počkejte si na nově oznámený balíček The Sims 2 Mansion & Garden Stuff, který udělá radost všem virtuálním zahradníkům a milovníkům luxusu.

Budete se moci vytvořit vlastní honosnou vilu s velkou zahradou plnou exotických rostlin.Mezi nimi najdete i zbrusu nové kousky, například slunečnice, kosatce, okrasné keříky a bezpočet dalších. Všechno si navíc budete moci upravit do slušivých vzorů, dle slov tvůrců byste při troše snahy mohli vytvořit kreace ve stylu Hollywoodu.

K dispozici dostanete i nové kusy nábytku (dveře, ploty, střechy ale i netypické solární panely) a dekorace určené na zahradu. Vedle nádherných slunečnic tak může stát například řada soch od známých umělců či líbezné kašny. A když už máte tak krásné okolí kolem vily, proč z ní rovnou neudělat zámek? Zkrátka v tomto balíčku si užijete hodně budování, upravování a samozřejmě také vybírání.

01.jpg 02.jpg
03.jpg 04.jpg

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: PC
Žánr: Simulátory | Simulace života
Výrobce: EA Games
Váš názor Další článek: Galerie: MotoGP 08

Témata článku: , , , , , , , ,