Nový Battlefield by se měl představit do dvou týdnů

Další díl ze série Battlefield se nezadržitelně blíží a jeho propagační kampaň začíná nabírat na obrátkách. Připravte si červené fixy a kalendáře. Tahle data si budete chtít zaznačit.

Minulý týden mohli hráči v Battlefieldu odhalit easter egg The Room, ke kterému vedlo několik ne zrovna prostých kroků. Po nalezení tohoto easter eggu byla zdánlivou hlavní odměnou psí známka s kódem v morseovce „TAJEMSTVÍ ODHALENA“. Jaká tajemství, říkáte si? Hráče v místnosti čekala ještě druhá odměna. Tentokrát ale pouze pro ty opravdu pozorné. Po splnění byla slyšet hudba, a také výrazně rytmické kapání vody. Kapky vody v Morseově abecedě předaly hráčům další kód, z něhož bylo možné vyčíst odkaz na webovou stránku www.ea.com/neverbethesame.

Webovka má hodně jednoduchý obsah v podobě data 23. května a hasthagu #battlefield. Když se podíváme více do hloubky, najdeme v javascriptu také odpočet končící 28. května. Do té doby se tedy dá očekávat, že přijde něco velkého. A ani tím hrátky s šiframi nekončí. DICE zveřejnilo další jednohubku na Twitterovém účtu Battlefieldu. V ní se píše „Dobrá práce, ale tohle je teprve začátek. Battlefield už nikdy nebude stejný jako dřív.“ A nám nezbývá než doufat, že avizovaná změna bude k dobru.

Battlefield twitter.png

Dřívější spekulace mluvily především o tom, že Battlefield se bude tentokrát odehrávat ve druhé světové válce. Dále se skloňoval také battle royale mód, který snad v žádné hře nesmí chybět, protože máme rok 2018 a také protože… proč ne?

I EA už dávno prolomilo mlčení o nejnovějším kousku z kultovní série. Slibuje, že se můžeme těšit na singleplayerovou kampaň, množství map a unikátní bitvy. Ať už to znamená cokoliv. Co od nového Battlefieldu čekáte vy?  

Váš názor Další článek: Úspěšné hry z crowdfundingu, které nikdy nevyšly

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,